Dušan Bućan i Mia Kovačić vodit će petu sezonu Farme na Novoj TV. Dušan će farmere jako dobro razumijeti jer je odavno zamijenio gradski život seoskim.


Glumac i voditelj Dušan Bućan uz Miu Kovačić i ove sezone vodi Farmu, koja počinje ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV. U intervjuu nam je podijelio svoje iskustvo života na selu.

Vezani članci Prince Wale Soniyiki Prince o opasnoj situaciji na Farmi zbog koje je intervenirala hitna: ''Užasan je osjećaj bio, grlo mi se počelo sušiti...'' Silvio Krstanović Ovaj Farmer iza sebe ima tešku životnu priču unatoč kojoj ima pozitivan stav: ''To mi je bio jako težak period života''

Dušan Bućan odrekao se modernog načina života u gradu i zamijenio ga životom na selu. Iako je odrastao u gradu, Dušan je kako kaže, veliki zaljubljenik u seoski način života.'Sviđa mi se. Iako sam rođen na betonu, više mi se sviđa život u prirodi. Meni je u gradu dosadno', rekao je Dušan.

Nije mu dugo trebalo da se navikne na život u manjoj sredini u kojoj ima sve što mu treba. Ipak, prijatelji mu nedostaju najviše. ' Nedostaje mi blizina stvari i prijatelji, a ostalo se može kupiti', otkrio je glumac i voditelj.

No, život na selu ne bi za sada zamijenio životom u gradu.'Priroda pruža puno više adrenalina. Tu su životinje, imam više vremena, u prirodi sam 24h dnevno, umjesto jedan sat', naveo je Dušan razloge zbog koji je zapravo i otišao iz grada. ' Odmalena sam ostajao na selu. Znam što je to. I treba odgovornosti za takav način života', dodao je Bućan koji je ponosni vlasnik farmerskog imanja.

Baš kao i svaki pravi farmer i Dušanov dan je ispunjen poljoprivrednim radovima. 'Baš sam danas drljao zemlju i pripremao je sjetvu', priča kroz smijeh Bućan. 'Imam i konje, vozim traktor. Služim se ovim modernim tehnologijama', otkrio je glumac i za kraj poručio svim farmerima da igraju fer play jer ipak to je samo igra.