Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dušan Bućan i Ivan Šarić gledatelje pred malim ekranima zabavili su u duetu kao Dražen Zečić i Anđela s pjesmom ‘ Ima li nade za nas’.


Iako nisu izborili svoje mjesto u finalu showa Tvoje lice zvuči poznato , nastup Dušana Bućana i Ivana Šarića definitivno je bio dostojan finala.

ANKETA Koji vam je nastup Saše Lozara bio najbolji?

Vezani članci Slika nije dostupna Osam novih nevjerojatnih tranformacija - tko vas je najviše oduševio? Slika nije dostupna Transformacije o kojima se priča - čiji nastup vam se najviše svidio?

U revijalnom su tonu gledatelje pred malim ekranima zabavili u duetu kao Dražen Zečić i Anđela Kolar s pjesmom ‘Ima li nade za nas’.

Saša Lozar pobjednik druge sezone - rasturio kao Beyonce!

'Šteta što ste izvan konkurencije! Ovo je pobjeda čista! Ja sam oplakao!' poručio im je Đuro, dok im je Tomo rekao da ga podsjećaju na južnoameričkog revolucionara i Xenu princezu ratnicu te zbog njihovog senzualnog i urnebesno smiješnog nastupa prozvao ih – 'nemoralnim' pobjednicima.

'Nama je to bio veliki gušt jer nas veže neka slična energija i stvarno nam je bio cilj da se zabavimo i nasmijemo sve koji će nas gledati', rekao je Ivan Šarić, a s njim se složio i Dušan.

Najbolji trenuci finalne epizode - ovo ćemo pamtiti!

'Ma Šarić i ja smo se baš našli, jednostavno je bilo jako zabavno pripremati ovaj zadnji nastup i nama je bio veliki izazov ne puknuti od smijeha kad smo stupili na pozornicu', dodao je Dušan.

Njihov nastup pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook