Još nikome nije jasno

Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup

Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Supertalent 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 5 Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 3 Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 2 +0 Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 1 Galerija

Zagrepčanin Matija, koji je šokirao žiri i zapanjio publiku u audicijskoj emisiji Supertalenta, bio je gost iznenađenja.

Pojavio se u prvoj audicijskoj epizodi Supertalenta, ali mnogi nisu razumjeli koji je zapravo njegov Supertalent. Njegovo pojavljivanje tada je izazvalo zgražanje kod Martine, a odlučno ne dala mu je i Maja.

Pogledaj i ovo Natalija Stanisavljević (Foto: Anamaria Batur) Talentirana i lijepa Natalija je u sviranje violine zaljubljena od malih nogu i otkriva: "Želim postati ambasadorica hrvatske glazbe"

A točka iznenađenja u posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta bio je upravo on - Zagrepčanin Matija koji je zaposlen u financijskoj korporaciji, a u slobodno vrijeme je - dupin. 

Naime, on se opet pojavio tijela obojanog u plavo, ispustio neartikulirani zvuk i samo kratko pozdravio žiri i publiku.

O njegovom večerašnjem nastupu, kao i onom prošlom, zasigurno će se opet dugo pričati. Ako ništa drugo, ovoga puta bar je sve nasmijao. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene