Dunking Devils nisu uspjeli doći do finala Supertalenta, ali svejedno su oduševili mnogobrojnu publiku.

Galerija


Prvi zlatni gumb ovosezonskog Supertalenta pripao je akrobatskoj skupini iz Slovenije Dunking Devils. Tako su dečki završili u polufinalnoj emisiji i opet oduševili, no, nažalost, ipak nisu uspjeli ostvariti svoj san i doći do velikog finala.

Vezani članci Ron Holsey (Foto: Privatna snimka) Zgodni Ron iz Supertalenta odgovorio Zlatku Pejakoviću na zanimljiv poziv Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Oni su jedan od najslađih domaćih parova, a ni u javnosti ne skidaju ruke jedno s drugoga

''Prošle smo godine vidjeli kako hrvatski Supertalent ima i slovenske kandidate, pa smo se odlučili prijaviti. Želja nam je nastupati i u Hrvatskoj, a već imamo i zakazane neke nastupe i vjerujemo da će ih biti sve više. Naši su nastupi interaktivni, uvijek pokušavamo uključiti i publiku'', kazali su dečki koji su sretni zbog komentara žirija koji je bio oduševljen njihovim nastupom.

''Za naše nastupe potreba je i psihička priprema. Potrebno je više proba, da cijela ekipa diše kao jedno'', kazali su Dunking Devils.

A što su još rekli, pogledajte u videopriči.

Pjevačica iz Colonije je seksi, ali kada vidite njezinu sestru iz Drniša: ''Kao blizanke ste''

I on je na kraju pokleknuo: Domagoj Vida napravio je nešto što su svi dugo čekali!