Dunking Devils nisu uspjeli doći do finala Supertalenta, ali svejedno su oduševili mnogobrojnu publiku.

Galerija


Prvi zlatni gumb ovosezonskog Supertalenta pripao je akrobatskoj skupini iz Slovenije Dunking Devils. Tako su dečki završili u polufinalnoj emisiji i opet oduševili, no, nažalost, ipak nisu uspjeli ostvariti svoj san i doći do velikog finala.

Vezani članci Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Djevojka koja je rasplakala Janka u Supertalentu otkrila za koga je tražila autogram Maje Šuput Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Poslušajte kako Adna koja je Janku izmamila suze pjeva hitove Whitney Houston i Nine Simone!

''Prošle smo godine vidjeli kako hrvatski Supertalent ima i slovenske kandidate, pa smo se odlučili prijaviti. Želja nam je nastupati i u Hrvatskoj, a već imamo i zakazane neke nastupe i vjerujemo da će ih biti sve više. Naši su nastupi interaktivni, uvijek pokušavamo uključiti i publiku'', kazali su dečki koji su sretni zbog komentara žirija koji je bio oduševljen njihovim nastupom.

''Za naše nastupe potreba je i psihička priprema. Potrebno je više proba, da cijela ekipa diše kao jedno'', kazali su Dunking Devils.

A što su još rekli, pogledajte u videopriči.

Pjevačica iz Colonije je seksi, ali kada vidite njezinu sestru iz Drniša: ''Kao blizanke ste''

I on je na kraju pokleknuo: Domagoj Vida napravio je nešto što su svi dugo čekali!