Klub zadarskih studenata obilježio je dvadesetu godišnjicu postojanja humanitarnim koncertom u Lisinskom. Podržali su ih brojni ugledni Zadrani.


U KD Vatroslav Lisinski održan je humanitarni koncert 'Srce za Zadar', kojim je klub zadarskih studenata obilježio dvadesetu godišnjicu postojanja.

Vezani članci Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Grdović se prisjetio početaka karijere kad je s plavim uvojcima imućnim gostima pjevao u hotelima Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) I domaće zvijezde mogu se pohvaliti neobičnim vjenčanjima: Neki su skakali u more, neki imali perjanice!

Prikupljena sredstva bit će darovana zadarskoj bolnici, a brojnu publiku tom su prilikom zabavljali poznati zadarski glazbeni asovi. Tako su nastupili i Mladen Grdović, Bepo Matešić, Emilija Kokić, Duško Lokin, Marina Tomašević te mnogi drugi. Iz prvih redova sve su pratili brojni ugledni političari i ljudi iz javnog života.

Pažnju je plijenila i supruga generala Gotovine. Dunja Gotovina stigla je u društvu obiteljskog prijatelja Željka Dilbera, bila je odjevena u crno-bijelu kombinaciju. Osim toga, koncert su slušali i Ingrid Antičević Marinović, Dario Nakić, Margareta Mađerić, Milan Bandić te mnogi drugi.