Klub zadarskih studenata obilježio je dvadesetu godišnjicu postojanja humanitarnim koncertom u Lisinskom. Podržali su ih brojni ugledni Zadrani.


U KD Vatroslav Lisinski održan je humanitarni koncert 'Srce za Zadar', kojim je klub zadarskih studenata obilježio dvadesetu godišnjicu postojanja.

Vezani članci Mladen Grdović Mladen Grdović otkrio čega se ostavio u korizmi: "Ja ću se svega odreći, samo bevande neću!'' Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović otkrio tko mu je najvažniji u životu, ali i što to povezuje njega i Severinu

Prikupljena sredstva bit će darovana zadarskoj bolnici, a brojnu publiku tom su prilikom zabavljali poznati zadarski glazbeni asovi. Tako su nastupili i Mladen Grdović, Bepo Matešić, Emilija Kokić, Duško Lokin, Marina Tomašević te mnogi drugi. Iz prvih redova sve su pratili brojni ugledni političari i ljudi iz javnog života.

Pažnju je plijenila i supruga generala Gotovine. Dunja Gotovina stigla je u društvu obiteljskog prijatelja Željka Dilbera, bila je odjevena u crno-bijelu kombinaciju. Osim toga, koncert su slušali i Ingrid Antičević Marinović, Dario Nakić, Margareta Mađerić, Milan Bandić te mnogi drugi.