Nekad na vrhuncu slave

Proglasio bankrot: 'Moram prodati kuću koju sam kupio mami'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Duncan James je s grupom 'Blue' osvajao vrhove glazbenih ljestvica, a 35-godišnji pjevač danas je daleko od glamuroznog svijeta!

Prošli mjesec je Duncan James proglasio bankrot, a sada je o svemu iskreno progovorio.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Iskreno progovorio Holivudski miljenik smatra da slavu duguje isključivo jednome: "Život bi mi bio drastično drugačiji"

Ističe kako luksuzan način života nije imao veze s njegovom financijskom propasti, već tvrdi kako je krivo investirao u nekretnine. Između ostalog, riječ je o kućama koje je kupio svojoj mami, bivšoj djevojci Claire s kojom ima kćerkicu Tianie-Finn.

>>>> Novi odabranik 'pliva u dugovima': 'Šarmantan je, ali ima problema'

'Oduvijek sam htio mojim voljenima omogućiti krov nad glavom, tako da bi bili u potpunosti zbrinuti – to sam na kraju i učinio. Međutim, sada moram prodati kući koju sam kupio svojoj mami, to je najtužniji dio. Htio sam se pobrinuti za nju. Ništa, sada počinjem sve ispočetka', u intervjuu za Sun priznao je Duncan.

Inače, Duncan je uz, Antony Costu, Lee Ryana i Simon Webbea, bio dijelom popularnog benda 'Blue'. Grupa je osnovana 2000., a sva tri albuma koja su izdali (All Rise (2001.), One Love (2002.) i Guilty (2003.)), su završili na prvom mjestu svih glazbenih ljestvica u Velikoj Britaniji, a prodali su preko 13 milijuna ploča diljem svijeta!

Ipak, 2005.'Blue' odlučuje uzeti pauzu kako bi se članovi benda usredotočili na eventualne samostalne karijere. No u ožujku ove godine su objavili kako se spremaju za povratničku turneju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene