Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car svojoj je djevojci poručio kako će je - zadaviti! Naravno, sve je to rekao u šali.

Galerija


Poznati hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car trenutno je na zasluženom odmoru u Parizu u društvu svoje lijepe djevojke Adriane Đurđević.

Vezani članci Will Smith (Foto: Instagram) Ovako Will Smith promovira svoj novi film koji obara sve rekorde: "Kako ćete odoljeti ovome?" Adriana Đurđević Anamaria Raič (Foto: Instagram) Djevojka Duje Ćalete-Cara domaće restorane obilazi s jednom od najseksi Hrvatica!

Kao i većina mladih žena, i Adriana se voli fotografirati i svoje fotografije objavljivati na društvenim mrežama, a čini se da to pomalo smeta njenom Duji. 

Tako se lijepa Dubrovkinja željela fotografirati ispred slavnog pariškog Slavoluka pobjede, no ispred njega se stvorio red turista koji su imali istu namjeru - upecati najbolje mjesto za fotkanje. Dok su čekali u redu, Adriana ih je snimala, što je našeg nogometaša vidno iživciralo. 

"Zadavit ću te ovim kišobranom", rekao je uz smiješak nogometaš kad je shvatio da ga njegova djevojka cijelo vrijeme snima.

Mladi par prošetao je po Champs-Élyséesu, posjetio Louvre i fotografirao se ispred piramide iznad tog muzeja. Cijelu je anegdotu upravo sama Adriana sa svojim fanovima podijelila na Instagramu. 

Ova bujna Marokanka danas je uspješna dizajnerica, a nekad je bila u centru skandala s dva pohotna nogometaša