Za Alessandru Ambrosio 2018. godina bila je godina velikih promjena.

Galerija


Ako netko obožava plažu, onda je to ova brazilska seks-bomba.

Vezani članci Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Alessandru Ambrosio teško je zaboraviti: Njezin bivši zaručnik milijunaš ima novu curu koja je njezina kopija Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Sad nam je lakše: Ova fotografija dokaz je da se i jedna od najljepših žena na svijetu itekako fotošopira!

37-godišnja manekenka Alessandra Ambrosio poznata je kao velika ljubiteljica plaže i bikinija što je potpuno razumljivo s obzirom na to otkud dolazi.

A za zanosnu Brazilku ovo je bila godina velikih promjena. Prvo je početkom godine potvrdila da nakon 17 godina napušta Victoria's Secret, a zatim je potvrdila i kraj desetljeća duge veze s milijunašem Jamiejem Mazurom s kojim ima i dvoje djece. Par se nikada nije vjenčao, no dugo je bio zaručen, a rastali su se u prijateljskim odnosima.

Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty)
Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty)

Ubrzo nakon toga Alessandra je svijetu predstavila novog dečka, talijanskog poduzetnika Nicola Oddija i osnivača luksuznog brenda Alanui. Par je prvi put uhvaćen zajedno početkom kolovoza, a ni Jamie nije gubio vrijeme pa je istovremeno viđen na spoju u jednom sushi restoranu s mlađahnom djevojkom koja je izgledom neodoljivo podsjećala na Alessandru.

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)
Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia)

A bivša VS anđelica posljednjih se dana nalazi u Malibuu gdje uživa u "posljednjim danima ljeta" kako je sama napisala na Instagramu. Tamo je pokazala i dokazala da i dalje vjerno pazi na liniju, a doista nikome ne stoje kratke hlačice tako dobro kao njoj.

Alessandra je dan provela s djecom i nekolicinom prijatelja, a vitku liniju može zahvaliti jogi koju prakticira već godinama.