Sinoćnja 10. godišnjica Hemingwaya bila je nešto što se nije smjelo propustiti, a u prilog tome govore i brojna poznata lica koja su se pojavila na rođendanskoj zabavi kluba.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Šima Šesto - 1 Sestra koja je pakao Vukovara proživjela u bolnici: "I danas vidim svako to lice. To su bili naši suradnici, civili, ranjenici" Andrija Jerak razgovara sa Svjetlanom Dželalijom Kovačić - 4 Nikad manje ljudi u Vukovaru uoči Dana sjećanja: "Svi oni koji dođu trebaju hodajući tih 5,5 kilometara razmišljati o poginulima"

Svakog su gosta predivne hostese dočekale prigodnim šampanjcem dobrodošlice, a nakon 01:00h u noći iznesena je svečana torta sa simboličnim brojem '10' uz bljeskanje prskalica čitavog kluba, nakon čega su svi nazdravili šampanjcem u čast 10. godišnjice Hemingwaya.

>> Prozirna majica i brkovi koji su ukrali pozornost revijama

Naravno, ovakav događaj nisu propustila ni brojna poznata lica, kao što su Iva Jerković, Maja Šuput, Neven Ciganović, Iva Majoli, Hana Hadžiavdagić-Tabaković, Tina Katanić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Ornela Vištica i to je samo jedan dio, a među gostima kluba sve je vrvjelo ljepoticama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook