Tonyjeva supruga

'Toliko je zgodna da ja jednostavno više nisam mogao stajati na nogama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubravka je treća supruga popularnog pjevača Tonyja Cetinskog, a vjenčali su se u Las Vegasu prošle godine. Sada su je primjetili i srpski mediji koji su isto tako ostali očarani njezinom ljepotom...

Par je sudbonosno 'Da' najprije izrekao u Las Vegasu, vjenčanje su ponovili u Vinkovcima, a tulum za prijatelje priredili su u Zagrebu. Oni koji ih znaju kažu kako su i Dubravka i Tony Cetinski vrlo romantični. Ona je sposobna žena koja uživa raditi na Tonyjevoj karijeri. Zajedno su režirali spot za njegovu pjesmu 'Krik.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski uskoro će proslaviti nekoliko velikih jubileja (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nije mogao čekati Cetinski otkrio nepoznate detalje o svojoj javnoj prosidbi: ''Malo sam se zanio, ali nije baš ugodno!''

Dubravku iz milja zovu 'Zgodna Duda', a poznata je i po tome kako se ne voli osvajati od supruga. Zajedno su pomagali unesrećenima u poplavama, a često ih se viđa s rukom u ruci kako šetaju Zagrebom, a jedno drugo podržavaju i putem društvenih mreža.

Par je upravo proslavio prvu godišnjicu braka i očito im je lijepo zajedno.

Mali Cetinski je narastao: Ponosan Tony oduševio obožavatelje

'Ona je žena dijete, a to je nešto što je jako kompatibilno meni. Ja sam isto tako, iako imam 44 godine, dosta djetinjast. Mislim to zadržati u sebi do kraja. Nekako sam uvijek govorio da tog malog princa u sebi ljudi treba da zadrže. Obožava djecu, djeca nju obožavaju i to ti je sasvim dovoljno. Osim onih nekih baš intimnih stvari o kojima ja sad ne volim pričati javno. Naravno, to su naše stvari intimne između mene i nje', priznao je pjevač i dodao: 'Dubravka je medicinska sestra koja umjesto crvenog križa ima srce. Znači da me ljubavlju liječi i svojom dobrotom. Toliko je zgodna da ja jednostavno više nisam mogao stajati na nogama pa sam morao posegnut za kolicima. Od njene ljepote ja padam u nesvijest'. 

Treća sreća za Tonyja je bila sudbonosna ;)


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene