"pali" milijuni lajkova

Jedna od najvećih zvijezda pobjegla s prijateljicama na odmor pa golišavim fotkama podigla temperaturu na društvenim mrežama

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa pobjegla je s prijateljicama na odmor te je zagolicala maštu mnogima fotkom u bijelom bikiniju i to nakon što je prekinula vezu s Anwarom Hadidom.

Pop-zvijezda Dua Lipa (26) podigla je temperaturu na Instagramu fotografijama kojima je pokazala kako s prijateljicama uživa na odmoru u britanskom Oxfordshireu. Pjevačica je pozirala u bijelom badiću ispred vile u kojoj odmara, a milijuni pratitelja dali su joj do znanja što misle o njezinu golišavom izadnju usred zime.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

"Rastopit ćeš sav snijeg", "Baka Mraz drugačije izgleda na ovoj fotki", "Apsolutno predivna", "Kraljice", "Prevruća si", samo su neki od komentara koje je dobila. U tek sat vremena fotku je lajkalo preko milijun ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Dua Lipa je otkrila detalje odmora sa svojim prijateljicama, a čini se kako je sve rezervirano samo za žensko društvo i to nakon što se pojavila vijest da njezinoj vezi s Anwarom Hadidom došao kraj.

Inače, Dua i Anwar bili su zajedno skoro dvije godine, a na početku je skrivala njihovu vezu. Glasine da su skupa su se proširile u lipnju 2019. kada su procurile snimke na kojima slave njegov rođendan. Prije njega je Dua bila pet godina u vezi s chefom Isaacom Carewom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) +0 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Jedan od naših najpoželjnijih glumaca obnovio ljubavnu vezu s kolegicom, poznato je i kako su se ponovno zbližili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene