Pjevačica Dua Lipa skinula su u mikro bikini i pokazala celulit.

Galerija


24-godišnja glazbena sanzacija s Kosova, prekrasna Dua Lipa zadnjih je godina apsolutna vladarica glazbenih ljestvica, a njezini hitovi mogu se čuti sa baš svake radijske postaje. Milijuni fanova diljem svijeta, slava i bogatstvo preko noći su ovu mlađahnu djevojku pretvorili u jednu od najvećih zvijezda današnjice. 

Vezani članci Miley Cyrus - 1 Vjerovali ili ne, ispod ove frizure i imidža krije se nekad divna pjevačica, a sad je ni najveći fanovi nisu prepoznali Natasha Oakley, australski model Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

Kako to obično sa zvijezdama biva, Dua je ubrzo postala i modna ikona, a mnogi ju smatraju i iznimno lijepom. Oble usne, vitko tijelo i izražajne oči zaštitni su znaci ove dame koji mnoge ostavljaju bez daha. Ipak, najnovije fotke ove ljepotice mnoge su pomalo neugodno iznenadile. 

Naime, Dua je snimljena kako u mikro bikiniju životinjskog uzorka uživa u odmoru u Miamiju u društvu dečka Anwara Hadida, a kada se u jednom trenutku okrenula - otkrila je pogled na svoju guzu, ali i celulit. 

Dua se dosad nije svrstavala u skupinu dama koje hrabro i otvoreno priznaju da su ponosne na svoje tijelo, pa čak i na njegove mane, no možda će nakon ovih paparazzo fotka i ona postati zagovarateljica teze da je svako tijelo lijepo tijelo. 

Nova cura na vidiku: Tko je misteriozna brineta u naručju Janka Popovića Volarića?

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz