Sve je to prirodno

Za 24-godišnjom pjevačicom venu i muškarci i žene, no pogled na njezinu guzu otkrio je i neke mane...

Dua Lipa (Foto: Getty) Dua Lipa (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Galerija

Pjevačica Dua Lipa skinula su u mikro bikini i pokazala celulit.

24-godišnja glazbena sanzacija s Kosova, prekrasna Dua Lipa zadnjih je godina apsolutna vladarica glazbenih ljestvica, a njezini hitovi mogu se čuti sa baš svake radijske postaje. Milijuni fanova diljem svijeta, slava i bogatstvo preko noći su ovu mlađahnu djevojku pretvorili u jednu od najvećih zvijezda današnjice. 

Pogledaj i ovo Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Sve je to normalno Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

Kako to obično sa zvijezdama biva, Dua je ubrzo postala i modna ikona, a mnogi ju smatraju i iznimno lijepom. Oble usne, vitko tijelo i izražajne oči zaštitni su znaci ove dame koji mnoge ostavljaju bez daha. Ipak, najnovije fotke ove ljepotice mnoge su pomalo neugodno iznenadile. 

Naime, Dua je snimljena kako u mikro bikiniju životinjskog uzorka uživa u odmoru u Miamiju u društvu dečka Anwara Hadida, a kada se u jednom trenutku okrenula - otkrila je pogled na svoju guzu, ali i celulit. 

Dua se dosad nije svrstavala u skupinu dama koje hrabro i otvoreno priznaju da su ponosne na svoje tijelo, pa čak i na njegove mane, no možda će nakon ovih paparazzo fotka i ona postati zagovarateljica teze da je svako tijelo lijepo tijelo. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Celebrity Nova cura na vidiku: Tko je misteriozna brineta u naručju Janka Popovića Volarića?

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene