dovela i druge zvijezde

Svjetska pop-senzacija pokazala koliko se ponosi svojim kosovskim podrijetlom i u Prištini priredila spektakl za pamćenje!

Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 4 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 4 Valdrin Xhemaj/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 1 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 2 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 3 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 5 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 6 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 7 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 8 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 9 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 10 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 11 +8 Dua Lipa na festivalu Sunny Hill u Prištini - 12 Galerija

Dua Lipa nastupila je na festivalu Sunny Hill u Prištini koji je organizirala sa svojim ocem Dukagjinom.

Britnaska pop-senzacija kosovskih korijena, Dua Lipa, otvorila je ovogodišnji Sunny Hill festival u Prištini spektakularnim koncertom na svjetskoj razini.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

Pjevačica je nastupila u minijaturnom ljubičastom kompletiću u kojem je otkrila svoje isklesane trbušnjake i vitke, duge noge, a na pozornici su joj se pridružili i brojni plesači koji u ružičastim kostimima.

Dua je festival organizirala sa svojim ocem Dukagjinom 2018. godine, no zbog pandemije koronavirusa dva izdanja su odgođena. Ove godine vratio se u velikom stilu, a osim Due, nastupit će i Diplo, J.Balvin, Mahmood, Skepta te druge svjetske zvijezde.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SUNNY HILL FESTIVAL (@sunnyhillfestival)

Festival u Prištini traje od 4. do 7. kolovoza, a održat će se održati i u albanskoj Tirani od 26. do 28. kolovoza.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aisleyne Horgan-Wallace - 3 Aisleyne Horgan-Wallace - 5 Nicola McLean Amy Day +10 Francine Lewis Zanimljivosti Prava parada raskošnih dekoltea: Ovako bujne obline ne viđaju se svaki dan, a pogotovo ne na istom mjestu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene