Britanska pjevačica Dua Lipa, koja je porijekom iz Albanije, objavila je dvije fotografije i čestitala Dan neovisnosti Kosovarima.

Galerija


Dua Lipa (24) navukla je bijes tisuća Srba svojom objavom na Instagramu u kojoj je čestitala Dan neovisnosti Kosovarima. "12 godina neovisnosti. Nacionalna nastava", napisala je britanska pjevačica koja je porijeklom iz Albanije.

Vezani članci Lea Mijatović Slavlje Lee Mijatović - rođendanski tulum i prvi samostalni album: ''Nek' se nastavi ovim tempom'' Christina Aguilera Glamur na Instagramu, ali stvarnost je drugačija: Pjevačicu je teško prepoznati u opuštenom izdanju

Dua Lipa objavila je fotografiju dvoglavog orla i državu Kosovo te drugu sliku na kojoj piše: "Postoji samo jedna zemlja, ostalo su nijanse." Pjevačica je svojim potezom razljutila srpske pratitelje koji su joj počeli pisati psovke i vrijeđati ju te su isticali da je Kosovo Srbija.

Ipak, njezini albanski i kosovski fanovi razveselili su se jer ih se Dua Lipa sjetila i čestitala im važnu godišnjicu. "Hvala ti za tvoju pažnju", "Ponosni na tebe", napisali su joj. Inače, pjevačicu na Instagramu prati više od 39 milijuna fanova.

Bivši ljubavnici uživaju: Razorila mu je brak nakon 25 godina, a otad ne skida osmijeh s lica

Irena iz serije 'Drugo ime ljubavi' riješila kviz: „Ali ja nisam posesivna i ljubomorna“