NIje joj lako

Slavna pjevačica shrvana strašnom tragedijom: "Moje misli i molitve su uz vas..."

Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Getty) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Getty) Getty 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Getty) Dua Lipa (Foto: AFP) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Chloe Green i Rita Ora (Foto: AFP) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Instagram) +1 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Dua Lipa shrvana je nakon stravičnih potresa koji su odnijeli mnoge živote u Albaniji.

Trenutno jedna od najpoznatijih pjevačica svijeta, planetarno popularna Dua Lipa, možda je odrasla u Londonu, ali svejedno pokazuje da osjeća veliku povezanost sa zemljom svog porijekla - Albanijom. 

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

Nakon što je Albaniju pogodio niz razornih potresa u kojima su živote izgubili mnogi ljudi, pjevačica se odlučila o svemu oglasiti u javnosti i priznati kako je shrvana zbog tragedije koja je zadesila njezinu zemlju. 

Uz Duu, oglasila se i druga slavna Albanka, Rita Ora. Obje su užasnute događajima u Albaniji i tragedijom u kojoj je živote izgubilo najmanje 24, a ozlijeđeno više od 600 ljudi. Dua i Rita su na svoje Instagram Storyje postavile zastavu Albanije i poslale poruke podrške.

"Shrvana sam vijestima iz Albanije. Moje srce i molitve su s Albancima. Šaljem vam svu svoju ljubav u ovim teškim trenucima", napisala je Dua.

"Moje srce je uz sve one koji su pogođeni potresom", napisala je. Roditelji obje pjevačice devedesetih su stigli u Veliku Britaniju, nakon što su emigrirali s Kosova. Rita Ora je u domovini svojih roditelja čak snimala spot i održala veliki koncert za obljetnicu nezavisnosti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene