Svima znana crnka Dua Lipa odlučila je drastično promijeniti imdiž i kosu obojiti u plavo.

Galerija


Ljepotica predivnog glasa Dua Lipa svijet je svojim glazbenim hitovima pokorila prije nekoliko godina, a od tada je milijunima obožavateljima znana kao zanosna crnka punih usana i velikih očiju, no čini se kako je pjevačici sada dosadio njezin imidž - pa ga je drastično promijenila. 

Vezani članci Dua Lipa (Foto: Pixsell) Izrezani kostim koji je otkrio gotovo sve oduševio je samo njezina dečka sa slavnim prezimenom Dua Lipa (Foto: Instagram) Fotografijom u čipkastim gaćicama podigla temperaturu na društvenim mrežama

Naime, Dua je prošetala ulicama New Yorka s dečkom Anwarom Hadidom, bratom slavnih manekenki Belle i Gigi, te javnosti pokazala svoju novu boju kose - plavu s natruhom ružičaste. Nijansa za koju se pjevačica odlučila službeno se zove "jagoda plava", a mnogi njezini obožavatelji odmah su komentirali kako joj taj potez nije bio najpromišljeniji. 

Naime, pitanje koje su fanovi postavili jest odgovara li tamnoj puti pjevačice ovakva nijansa plave kose. Uz to, zanimljivo je i kako je Anwar odlučio obojiti kosu u žarkožutu nijansu. Čini se da su novopečeni golupčići zajedno krenuli u izgradnju novog imidža.

Inače, glazbenica i tri godine mlađi Anwar prvi put su zajedno viđeni na popularnom festivalu British Summer Time u Hyde Parku, gdje su izmjenjivali nježnosti, smijali se, plesali i ludo zabavljali, ne mareći za znatiželjne poglede. Navodno je par postao služben nakon nekoliko spojeva od njezina prekida s bivšim dečkom Isaccom Carewom početkom lipnja.

Harry i Meghan bili su prisiljeni potegnuti radikalan potez, princ javno priznao koji je njegov najveći strah