spremna na sve

Svi su gledali samo u nju zbog minijaturne haljine koja nije previše skrivala, no onda se presvukla i opet zadivla

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa u utorak navečer je nastupala na dodjeli nagrada BRIT u londonskoj O2 Areni, a upravo ona bila je zvijezda crvenog tepiha zbog haljine Vivienne Westwood.

Pop-zvijezda Dua Lipa osvojila je crveni tepih nagrada BRIT u londonskoj O2 Areni u utorak navečer kada se pojavila u sićušnoj haljini neobična kroja- 25-godišnja pjevačica u prvi je plan izbacila svoj bujni dekolte, a svaki detalj stila je pomno isplanirala. I dok mnogi kažu kako je neodoljivo podsjećala na Amy Winehouse, Dua se nije obazirala ni na kakve komentare već je spremno pozirala okupljenim fotografima.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

Haljinu koju je iskombinirala s halterima, cipelama na visoku petu te upečatljivom ogrlicom dizajnirala je Vivienne Westwood. Nakon što su se svi okretali za njom prilikom ulaska u dvoranu, oduševila je sve i nastupom na dodjelama nagrada.

Na sebi je imala suknju s uzorkom britanske zastave te je cijeli stil bio u maniri školskih uniformi. Frizuru nije mijenjala, a čini se kako je Dua u detalj isplanirala čitavu dodjelu ovih prestižnih britanskih glazbenih nagrada.

Dodjela nagrada BRIT prvi je britanski događaj organiziran u zatvorenom prostoru za više ljudi još otkako je započela pandemija koronavirusa, a osim Dua Lipe, crveni tepih su obilježile brojne njezine kolegice i kolege.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 +0 Albina Grčić Celebrity Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) +7 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Zgodni Vrsaljko najbolje zna kako rastopiti srca svojih obožavateljica, tko bi odolio ovakvim prizorima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene