Dua Lipa posljednjih je dana u dalekom Japanu u kojem je zasjala na dodjeli Mnet Asian Music nagrada

Galerija


Pjevačica kosovarskih korijena, Dua Lipa, trenutno proživljava najbolje trenutke svog života.

Vezani članci Dua Lipa Pobjegla s dečkom na egzotični otok, već se danima hvali zavidnom linijom u seksi badićima Jessica Simpson i John Mayer Bijesna zbog kritika dekoltea iz kojeg su joj grudi umalo ispale, a koji je ponosno prošetala još 2007. godine

Njezina nova pjesma "Don't Start Now" rastura na svim poljima, a mlada pjevačica posljednjih je tjedana nastupila na svim najvažnijim glazbenim dodjelama.

Osim toga, ruže joj cvjetaju i na privatnom planu s mladim modelom Anwarom Hadidom, bratom puno poznatijih manekenki Belle i Gigi Hadid u kojeg se zaljubila ovo ljeto i od kojeg se doslovno ne odvaja.

Ipak, put u daleki Japan na dodjelu Mnet Asian Music nagrada protekao je bez Anwara, ali u znaku njezine roze haljine sa šljokicama kojima je Dua istaknula dekolte na suptilan, ali primamljiv način.

Dua je tako još jednom skrenula pozornost na sebe te svoj novi album "Future Nostalgia" koji izlazi 2020. godine, a istovremeno pjevačica kreće i na novu turneju.

Vjerujemo kako na njoj neće nedostajati niti seksi kostima iz kojih se u posljednje vrijeme ne skida na nastupima, pa se čini kako je pjevačoica s novim dečkom i zvukom promijenila i imidž.

I dok neki obožavatelji negoduju, više je onih koji su pozdravili i tu promjenu svoje muze.

Njezino je tijelo jedno od najljepših u Hrvatskoj, no je li posve prirodno? Sad znamo odgovor