Sve hrabrija

Ovo se zove suptilno izbaciti poprsje, ali opet tako da svi gledaju u njega

Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Getty) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Getty) Dua Lipa (Foto: Getty) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Galerija

Dua Lipa posljednjih je dana u dalekom Japanu u kojem je zasjala na dodjeli Mnet Asian Music nagrada

Pjevačica kosovarskih korijena, Dua Lipa, trenutno proživljava najbolje trenutke svog života.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Opa! Svjetski poznata Kosovarka prekinula s dečkom nakon dvije godine veze, pa mu u vrlo izazovnom izdanju pokazala što je izgubio

Njezina nova pjesma "Don't Start Now" rastura na svim poljima, a mlada pjevačica posljednjih je tjedana nastupila na svim najvažnijim glazbenim dodjelama.

Osim toga, ruže joj cvjetaju i na privatnom planu s mladim modelom Anwarom Hadidom, bratom puno poznatijih manekenki Belle i Gigi Hadid u kojeg se zaljubila ovo ljeto i od kojeg se doslovno ne odvaja.

Ipak, put u daleki Japan na dodjelu Mnet Asian Music nagrada protekao je bez Anwara, ali u znaku njezine roze haljine sa šljokicama kojima je Dua istaknula dekolte na suptilan, ali primamljiv način.

Dua je tako još jednom skrenula pozornost na sebe te svoj novi album "Future Nostalgia" koji izlazi 2020. godine, a istovremeno pjevačica kreće i na novu turneju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FUTURE NOSTALGIA 2020 🔐💛 (@dualipa) on

Vjerujemo kako na njoj neće nedostajati niti seksi kostima iz kojih se u posljednje vrijeme ne skida na nastupima, pa se čini kako je pjevačoica s novim dečkom i zvukom promijenila i imidž.

I dok neki obožavatelji negoduju, više je onih koji su pozdravili i tu promjenu svoje muze.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) +8 Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Celebrity Njezino je tijelo jedno od najljepših u Hrvatskoj, no je li posve prirodno? Sad znamo odgovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene