Uživaju zajedno

Strastvenim zagrljajima u moru proslavila rođendan, novi život s 4 godine mlađim dečkom joj itekako godi

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa i Anwar Hadid snimljeni su na surfanju u Kaliforniji, gdje su sami obilježili njezin 25. rođendan.

Britanska pjevačica kosovskog porijekla Dua Lipa uživa u američkom životu otkad se preselila u Kaliforniju kako bi mogla biti sa svojim dečkom Anwarom Hadidom koji tamo živi. Pjevačica tamo slavi i 25. rođendan, a paparazzi su je s četiri godine mlađim dečkom uhvatili na surfanju u Malibuu.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

No čini se da zaljubljenim golupčićima surfanje na valovima nije bilo baš na pameti jer su jedva skidali ruke jedno s drugoga i nisu prestajali razmjenjivati strastvene poljupce u moru.

Ovih su dana snimljeni i tijekom zajedničkog odlaska na romantičnu večeru za koju je Dua Lipa odjenula uski korzet i istaknula dekolte s kojeg je Anwar jedva skidao pogled.

Britanski The Sun piše da se Dua odlučila preseliti k Anwaru zbog straha da se situacija s koronavirusom ne zakomplicira i da neće moći putovati.

"Isprva je bilo teško doći do SAD-a, a ona je svjesna otežanosti putovanja i pravila karantene ako će ponovno putovati iz zemlje u zemlju. Ali Dua poznaje mnogo ljudi u Los Angelesu, kao i Anwar, koji tamo živi već neko vrijeme, pa se osjeća optimistično. Boravak u SAD-u sjajan je za njezinu karijeru i nove pjesme", izjavio je izvor blizak pjevačici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene