Dua Lipa i Anwar Hadid snimljeni su na surfanju u Kaliforniji, gdje su sami obilježili njezin 25. rođendan.

Galerija


Britanska pjevačica kosovskog porijekla Dua Lipa uživa u američkom životu otkad se preselila u Kaliforniju kako bi mogla biti sa svojim dečkom Anwarom Hadidom koji tamo živi. Pjevačica tamo slavi i 25. rođendan, a paparazzi su je s četiri godine mlađim dečkom uhvatili na surfanju u Malibuu.

Vezani članci Dua Lipa (Foto: Profimedia) Ovo se zove suptilno izbaciti poprsje, ali opet tako da svi gledaju u njega Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: AFP) I s bivšim se pojavljivala na crvenom tepihu, no nikada nije izgledala ovako zaljubljeno kao s njim

No čini se da zaljubljenim golupčićima surfanje na valovima nije bilo baš na pameti jer su jedva skidali ruke jedno s drugoga i nisu prestajali razmjenjivati strastvene poljupce u moru.

Ovih su dana snimljeni i tijekom zajedničkog odlaska na romantičnu večeru za koju je Dua Lipa odjenula uski korzet i istaknula dekolte s kojeg je Anwar jedva skidao pogled.

Britanski The Sun piše da se Dua odlučila preseliti k Anwaru zbog straha da se situacija s koronavirusom ne zakomplicira i da neće moći putovati.

"Isprva je bilo teško doći do SAD-a, a ona je svjesna otežanosti putovanja i pravila karantene ako će ponovno putovati iz zemlje u zemlju. Ali Dua poznaje mnogo ljudi u Los Angelesu, kao i Anwar, koji tamo živi već neko vrijeme, pa se osjeća optimistično. Boravak u SAD-u sjajan je za njezinu karijeru i nove pjesme", izjavio je izvor blizak pjevačici.

Ne odvaja se od svoje trudne mlađahne djevojke, razlika od gotovo 30 godina im ništa ne predstavlja