Opa!

Svjetski poznata Kosovarka prekinula s dečkom nakon dvije godine veze, pa mu u vrlo izazovnom izdanju pokazala što je izgubio

Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa je prekinula s Anwarom Hadidom nakon dvije godine veze, pa je na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira u izazovnom izdanju.

Britanska pop-senzacija Dua Lipa (26) nakon dvije godine veze ponovno je slobodna.

Pogledaj i ovo showbuzz nezgodni trenuci Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

Svjetski mediji pišu kako je njezinoj ljubavi s bratom poznatih manekenki Gigi i Belle Hadid, 22-godišnjim Anwarom, došao kraj, a navodno im je presudio njezin prenatrpani raspored zbog čega su često bili razdvojeni.

Dua Lipa se nakon prekida uputila na odmor s prijateljicama te je pretrpala svoj Instagram golišavim fotkama, a pozirala je i u jednom vrlo izazovnom kombinezonu s dekolteom do pupka, u kojem je bivšem pokazala što je izgubio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Inače, roditelji pop-zvijezde su u Veliku Britaniju doselili iz Kosova. Iako je rođena u Londonu, Dua Lipa se ponosi svojim podrijetlom i angažirana je u promicanju kosovske kulture, a nedavno je za svoj angažman dobila i nagradu za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća u Washingtonu.

Na dodjeli se susrela i s bivšom predsjednicom Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović, koja se na Instagramu pohvalila selfijem s pjevačicom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene