Pali vrući poljupci

I s bivšim se pojavljivala na crvenom tepihu, no nikada nije izgledala ovako zaljubljeno kao s njim

Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Isaac Carew (Foto: Instagram) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) +0 Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Getty) Galerija

Dua Lipa utjehu od prekida sa chefom Isaacom Carewom pronašla je u Anwaru Hadidu.

U nedjelju je održana dodjela nagrada American Music, a glavni par večeri bili su pjevačica Dua Lipa i model te dizajner nakita Anwar Hadid.

Pogledaj i ovo Dua Lipa (Foto: Profimedia) Novi par Zadnji put gledalo se u njegov slomljen nos, a ovoga puta u njezine ubojite trbušnjake

Podsjetimo, mladi par zajedno je od lipnja ove godine, a pjevačica s Kosova u bratu slavnih manekenki Gigi i Belle Hadid pronašla je utjehu nakon prekida višegodišnje turbulentne veze s modelom i chefom Isaacom Carewom.

Par ne skriva ljubav na društvenim mrežama, ali ni na crvenom tepihu, pa su sinoć u Los Angelesu izmjenjivali poljupce i pred okupljenim fotografima.

"Moj plus jedan je moj dečko. Zar nije prekrasan?" upitala je novinare 24-godišnja pjevačica od koje je Anwar mlađi četiri godine.

Iako se Dua često pojavljivala s Isaacom na crvenim tepisima, nikada nije izgledala ovako zaljubljeno, pa su mnogi obožavatelji izrazili veliku sreću i zadovoljstvo zbog velikog osmijeha na njezinu licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Šuškalo se i kako joj bivši dečko nije bio vjeran, a jednom prilikom uhvaćen je u noćnom klubu kako izmjenjuje nježnosti s nepoznatom brinetom dok je u pozadini svirala pjesma njegove djevojke "One Kiss". Šarmantno, zar ne?

Kako god bilo, Dua posljednjih tjedana rastura na glazbenim ljestvicama novim singlom "Don't Start Now", koji simbolično govori o ženi koja je nastavila dalje nakon loše veze u kojoj je se nije tretiralo kako treba, a ide joj i na privatnom planu, što se sinoć itekako vidjelo. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene