Ma što je ovo?

Društvenim mrežama kruže golišave fotke pobjednika Eurosonga, kad ih vidite, shvatit ćete zašto su viralni hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Twitter su preplavile fotografije Damiana Davida, Ethana Torchija i Thomasa Raggija iz grupe Maneskin na kojima poziraju samo u donjem rublju.

Pobjednici ovogodišnjeg Eurosonga, talijanski rokeri grupe Maneskin, zapalili su društvene mreže svojim fotografijama u donjem rublju.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

Dečki su se uoči nastupa u finalu morali depilirati kako bi mogli navući uske kostime, a bubnjar benda Ethan Torchio objavio je njihove fotke iz hotelske sobe na kojima nose samo donje rublje. 

"Družina za depilaciju", napisao je Torchio preko svoje fotke, a pokazao je i kako u golišavim izdanjima izgledaju pjevač Damiano David te gitarist Thomas Raggi.

Njihove fotke odmah su postale viralne i Twitter su preplavili komentari na račun zgodnih Talijana, a jasno je i čime su zaludjeli obožavateljice.

"Jeste li natrpali gaće čarapama?" zapitali su se mnogi obožavatelji, a ono što je sigurno jest da ih nisu natrpali novcem koji su dobili za pobjedu na Eurosongu.

Naime, na Eurosongu ne postoji novčana nagrada i pobjednici dobivaju samo stakleni trofej u obliku mikrofona, kako piše na službenoj stranici natjecanja. Također, Italija je pobjedom postala domaćin sljedećeg Eurosonga, a ovo je prvi put da su osvojili natjecanje nakon što je prije 31 godinu u Zagrebu pobijedio Toto Cotugno.

Neke su pak države same odlučile nagraditi svoje eurovizijske pobjednike, pa je tako Ruslana nakon pobjede na Eurosongu 2004. dobila mjesto u ukrajinskom parlamentu, a Conchita Wurst od Austrije je dobila nagradu od 2 i pol milijuna eura nakon što je pobijedila 2014. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene