'DadBod'

Ne visite u teretani i ponosite se 'škembicom'? Totalno ste IN!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

DadBod je novi trend na internetu na koji se 'pale' mnoge žene i djevojke, ali što on uopće znači?

Hashtag #dadbod ovih je dana preplavio internet, a mnogi još ne znaju što u stvari znači. E pa, ako spadate među te, evo objašnjenja. Dadbod sastavljen je od dvije riječi - 'Dad' i 'Body' te opisuje tijela starijih ili mlađih muškaraca ili očeva.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio "Volimo ovakve priče!" Leonardo DiCaprio objavio lijepe vijesti iz Hrvatske, video koji je podijelio prikupio je samo pozitivne komentare!

Ponudili mu milijun i pol razloga da pokaže baš SVE

Ovo je trend frajera koji ne vise u teretanama, ne trče 20 kilometara dnevno, ne dižu utege, ali i bez svih tih aktivnosti, nemaju preveliku 'škembicu'. Navodno se upravo na to sada 'pale' žene i djevojke.

Ovaj tip frajera nikada ne broji kalorije, a ako koju i izgubi na tekmi s prijateljima, nadoknadit će je bez problema tijekom vikenda i roštiljanja. Sve je više muškaraca na društvenim mrežama koji uz svoje fotografije ponosno dodaju #dadbod.

Među poznatim zvijezdama koje njeguju ovaj svojevrsni stil, prednjače Leonardo DiCaprio, Chris PrattJude Law, a ni Gerard Butler ne zaostaje puno za njima. Hoćete li se priključiti ovom novom globalnom fenomenu? ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene