DadBod je novi trend na internetu na koji se 'pale' mnoge žene i djevojke, ali što on uopće znači?


Hashtag #dadbod ovih je dana preplavio internet, a mnogi još ne znaju što u stvari znači. E pa, ako spadate među te, evo objašnjenja. Dadbod sastavljen je od dvije riječi - 'Dad' i 'Body' te opisuje tijela starijih ili mlađih muškaraca ili očeva.

Ponudili mu milijun i pol razloga da pokaže baš SVE

Vezani članci Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Ekspresno su se zaručili i vjenčali, a kći holivudskog snagatora i muž koji je poznati glumac sad čekaju bebu Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) S 14 godina mlađom suprugom čeka šesto dijete, a bivšu ženu prevario je s njihovom dadiljom

Ovo je trend frajera koji ne vise u teretanama, ne trče 20 kilometara dnevno, ne dižu utege, ali i bez svih tih aktivnosti, nemaju preveliku 'škembicu'. Navodno se upravo na to sada 'pale' žene i djevojke.

Ovaj tip frajera nikada ne broji kalorije, a ako koju i izgubi na tekmi s prijateljima, nadoknadit će je bez problema tijekom vikenda i roštiljanja. Sve je više muškaraca na društvenim mrežama koji uz svoje fotografije ponosno dodaju #dadbod.

Među poznatim zvijezdama koje njeguju ovaj svojevrsni stil, prednjače Leonardo DiCaprio, Chris PrattJude Law, a ni Gerard Butler ne zaostaje puno za njima. Hoćete li se priključiti ovom novom globalnom fenomenu? ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook