Glumica otkrila

Imala je samo šest godina, no slavnom redatelju lagala je kao velika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rođena u obitelji glumaca, Drew je od malih nogu znala što želi postati. Na karijeri je počela raditi kao mala djevojčica. Prvu priliku pružio joj je Steven Spielberg.

Drew Barrymore proslavila se kao mala djevojčica iz E.T.-ja. Njena dječja slava stavila ju je pred brojna iskušenja, no danas je Drew zdrava i uspješna majka dvoje djece te ispunjena glumica.

Pogledaj i ovo Henry Thomas (Foto: Profimedia) Posrnula zvijezda Nekoć najslađi holivudski klinac, danas je okorjeli alkoholičar koji ima problema s policijom

Prisjetila se u emisiji Ellen DeGeneres dana kada je upoznala redatelja Stevena Spielberga. Imala je samo šest godina, a išla je na audiciju za legendarni film 'Poltergeist'. 'Lagala sam mu, izlagala sam se kao nikad dotad. Rekla sam mu da sam u rock bendu i da sam kuharica', ispričala je Drew.

Slavna glumica se rastaje! Bori se za skrbništvo nad kćerkicama

Steven ju je odbio za spomenuti film, no njena simpatična narav mu se svidjela pa joj je spomenuo kako ima jedan drugi film, kojem bi možda više pripadala. Tako je došlo do njene uloge u E.T.-ju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene