Skupa u svemu!

Reakcija Dreletove supruge na nastup: "Ljube, možeš sutra ti obaviti dućan da ja ne moram izlaziti van?''

Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) +0 Davor Dretar Drele, (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Transformacijom u Cher Drele je uspio osvojiti žiri te tako osvojiti i najveći broj bodova u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', što mu je donijelo pobjedu u ovoj emisiji.

Otkad se show počeo prikazivati prije pet tjedana, Davor Dretar Drele jedan je od omiljenijih kandidata zbog svog smisla za humor, a i načina na koji se unese u transformacije.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Upravo zbog toga danas je pobrao simpatije žirija i svojih kolega te izašao kao pobjednik. Sve je osvojio preobrazbom u glazbenu ikonu Cher, a njegov nastup gledala je i njegova supruga Mišel. Zanimalo nas je kakva je bila njezina reakcija, a evo što nam je rekao.

''Ljube, pa bio si skroz OK. Ponosna sam na tebe. Možeš sutra ti obaviti dućan da ja ne moram izlaziti van'', glasi reakcija Dreletove supruge koja je nas dobro nasmijala. 

Davor Dretar Drele, (Foto: Dnevnik.hr) Davor Dretar Drele, (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Transformacijom u Cher Drele je uspio osvojiti žiri te osvojiti i najveći broj bodova. Prema Dreletovu izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna Udruzi za autizam Zagreb.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene