Transformacijom u Cher Drele je uspio osvojiti žiri te tako osvojiti i najveći broj bodova u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', što mu je donijelo pobjedu u ovoj emisiji.

Galerija


Otkad se show počeo prikazivati prije pet tjedana, Davor Dretar Drele jedan je od omiljenijih kandidata zbog svog smisla za humor, a i načina na koji se unese u transformacije.

Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr)
Davor Dretar Drele (Foto: Dnevnik.hr)

Vezani članci Katarina Baban (Foto: Instagram) Ima i čime: Domaća glumica ovog se ljeta ne prestaje hvaliti linijom od Dalmacije do Italije Katarina Baban Nives Celzijus (Foto: Instagram) Stražnjice na sunce i Instagrame: Katarina Baban sa sestrom iskopirala seksi pozu Nives Celzijus i njezine sestre

Upravo zbog toga danas je pobrao simpatije žirija i svojih kolega te izašao kao pobjednik. Sve je osvojio preobrazbom u glazbenu ikonu Cher, a njegov nastup gledala je i njegova supruga Mišel. Zanimalo nas je kakva je bila njezina reakcija, a evo što nam je rekao.

''Ljube, pa bio si skroz OK. Ponosna sam na tebe. Možeš sutra ti obaviti dućan da ja ne moram izlaziti van'', glasi reakcija Dreletove supruge koja je nas dobro nasmijala. 

Davor Dretar Drele, (Foto: Dnevnik.hr)
Davor Dretar Drele, (Foto: Dnevnik.hr)

Transformacijom u Cher Drele je uspio osvojiti žiri te osvojiti i najveći broj bodova. Prema Dreletovu izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna Udruzi za autizam Zagreb.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.