Novac od prodaje ulaznica na otvaranju PhatKSET sezone Dregermajster Crew su donirali Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, a osim prekrasne poruke, pokazali su kako će i ova sezona biti krcata sjajnim glazbenim i plesnim akcijama na jedinstvenom Hip-Hop programu u Zagrebu


Sada već kultni zagrebački Hip-Hop program Phat KSET prošlog je vikenda u krcatom klubu ugostio ugostio Hip-Hop  skupinu Dregermajster Crew, koja je predstavila svoj novi glazbeni uradak 'Šampionat: Borba, frente, borba!'. 

>>Najbolje od hip-hopa u sklopu PHAT KSET-a!

Vezani članci Slika nije dostupna Dok svira Achromatic Attic svi su 'veseli, razdragani i glasni' Slika nije dostupna Premijera nove glazbene etikete - JabbaTon Records!

Iako imaju više članova od Wu -Tang Clana Dregeri su se svi postrojili na pozornici i ubijali mikrofone sa presjecima svojih izdanja, predstavljajući sve ono čega ste se možda sramili. Priključili su im se kvartovski junaci rima Fetbojsi, a večer su obilježili i breakdanceri koji svoje umijeće i izdržljivost pokazali na plesnom podiju. Sve su to iza pulta vjerno pratili rezidenti programa Phat KSET  DJ Chill, NoDef & Flash 91 koji su selektirali najbolje Hip-Hop i funky jazz ritmove.Dregermajster Crew su pokazali da predstavljaju i sve ono čemu bi svatko od nas trebao težiti. Novac od prodanih ulaznica donirali su  Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Tako su pokazali da glazba i dalje treba imati važnu poruku i vratili Hip-Hop korijenima koji promoviraju zajedništvo i ljubav.

Ovim je nastupom otvorena još jedna sezona PhatKSET programa koji će svaki mjesec donositi najbolje od Hip-Hopa u kultni klub KSET. Rezidenti Phat KSET programa, DJ Chill, NoDef & Flash 91, su vam pripremili superzanimljivu sezonu, od gramofonsko mikrofonske akcije ispunjene kvalitetnim DJ-ima, MC-ima, do plesne akcije na podiju u vidu okršaja raznih timova, a i dalje će predstavljati umjetničke instalacije, uz pokoje iznenađenje. Phat KSET je jedinstveni Hip-Hop program u Zagrebu, a iduće izdanje vas očekuje već 19. listopada 2013. u KSET-u.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook