nije mogao odoljeti?

Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Galerija

Draško Stanivuković ljetos je, prema pisanju srpskih medija, imao ljubavnu aferu s Tanjom Savić, i to dok je bio u vezi s djevojkom Kristinom Beronjom.

Mladi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković ovih se dana našao u središtu pozornosti, i to zbog navodne afere s popularnom srpskom pjevačicom Tanjom Savić.

Pogledaj i ovo Draško Stanivuković Vješto je on to krio? Mladi gradonačelnik svojoj imućnoj obitelji tajio aferu s folk pjevačicom, morali su sjesti i ozbiljno razgovarati s njim?

Nova.rs prenosi kako je 28-godišnji Draško ovog ljeta imao aferu s 36-godišnjom Tanjom i da je ta vijest, očekivano, naljutila njegovu djevojku Kristinu Beronju, koja ga je zbog toga odlučila ostaviti i otpratiti na profilu na Instagramu.

"Ne želim ništa komentirati. Ne bih, ništa. Ne bih ni demantirala. Meni je to sve smiješno. Nemam komentara, mislim da je to najpametnije. Ako bilo što izjavim, opet će to biti, znate ono", izjavila je za novu.rs Tanja, koja, za razliku od Kristine, i dalje prati Draška na društvenim mrežama, baš kao i on nju.

Njihovu navodnu aferu razotkrila je voditeljica Jovana Jeremić tijekom gostovanja u jednoj emisiji, što se Tanji baš nije svidjelo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Ona ni za srpski Telegraf nije željela konkretno odgovoriti je li imala romansu s Draškom.

"Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava sačuvati privatnost i da ne moram iznositi neke detalje o svom privatnom životu? Ne moram ići na poligraf ili ne znam ja što. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Što god da ja kažem, to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svatko tko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna - "sjaši Kurta, uzjaše Murta", je l'? Znači, to je njen moto u životu! To mogu kazati, ali opet ne želim ni s kim biti u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto", izjavila je Tanja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Profimedia) +12 Selma Blair (Foto: Profimedia) Preporuke Slavna glumica podijelila je najteže trenutke svoje borbe, prizori iz bolnice malo koga su ostavili ravnodušnim

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene