Oružje i droga

Zbog ozbiljnih optužbi policija upala u dom Chrisa Browna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Policija je u utorak oko tri sata ujutro po lokalnom vremenu okružila dom repera Chrisa Browna. Dobili su informaciju da je misici prijetio pištoljem. Dramu pred kućom pratile su televizijske kamere.

Policija je objavila da je Chris Brown izašao iz svog doma u Los Angelesu nakon što su policajci dobili nalog za pretres te ušli u njegovu vilu, javlja New York Post, ali i brojni drugi svjetski mediji.

Pogledaj i ovo Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) U svom filmu Imena djece tetovirala je na čelo, ali ne obazire se na kritičare koji kažu da se time unakazila

Kraj je to višesatne drame koja se odvijala ispred njegovog doma. Sve je počelo u utorak oko tri sata ujutro, kada je Miss Kalifornije pozvala 911 i rekla da joj glazbenik prijeti oružjem. Policija je izjavila i da u Brownovom domu djevojke nije bilo kada su oni stigli. Poručnik Chris Ramirez dodao je da je iz Chrisovog doma ispraćeno nekoliko ljudi te da će svi biti ispitani. Nitko se, kaže, nije opirao i svi su surađivali s policijom.

Chris se putem Instagrama obratio javnosti i tvrdio kako ništa nije kriv! Vrijeđao je policiju i rekao kako ga je sve iznenadilo. Objavio je tri videa u kojima tvrdi da je nepravedno optužen za sve. Naziva se ocem i poštenim glazbenikom, a brojne psovke koje je izrekao na račun policije teško je nabrojati.

 

A video posted by 1 YOU 2 HATE (@chrisbrownofficial) on

Prije nego su ušli u njegov dom, policajci su satima čekali nalog. Brown ih je provocirao, a navodno im je kroz prozor bacio i torbu punu droge i oružja.

Unutra je bio i reper Ray J, inače bivši dečko starlete Kim Kardashian. Stao je na stranu svog prijatelja, tvrdeći da je jako tužan zbog svega što se događa.

'Tek trebamo ispitati žrtvu i svjedoke o incidentu koji se dogodio u kući gospodina Browna. Više informacija moći ćemo dati tek kad ispitamo svjedoke i žrtvu', kazao je glasnogovornik policije za Reuters.

 

A video posted by 1 YOU 2 HATE (@chrisbrownofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene