Iako Rihanna i Drake nisu službeno prekinuli, reper je viđen u društvu tamnopute ljepotice Indie Love.


Potvrđeno je kako se reper Drake i manekenka India Love viđaju već neko vrijeme. Očito je kako Drake ne gubi vrijeme jer zapravo i nije baš puno prošlo od neslužbenog prekida s RiRi.

 

@daretohavehair_

A photo posted by illy (@indialove) on

"Drake i India Love viđaju se zadnjih par tjedana", rekao je izvor blizak reperu. India Love, pravim imenom Dakota Gonzalez, ljubiteljica je tetovaža baš kao i Rihanna. No, nisu im samo tetovaže zajednička stvar. Cliff Dixon je Indiu Love prevario s Rihannom, stoga baš i ne čudi što je manekenka zajedno s Drakeom. Samo, pitanje je da li je riječ o osveti ili je to prava ljubav.

 

Why y'all wanna ruin me?

A photo posted by Cliff Dixon (@cldtoon) on

 

A photo posted by illy (@indialove) on

"Rihanna i Drake trenutno se viđaju s drugim ljudima. Još uvijek se vole, ali njihov prenatrpan raspored stao im je na put", prenio je The Mirror izjavu jednog od bliskih prijatelja para.

 

whatever

A photo posted by illy (@indialove) on

Veza između Rihanne i Drakea oduvijek je bila burna. Česti prekidi i velika pomirenja za njih su postali sastavni dio njihovog odnosa, stoga ne treba čuditi ako se slavni par ponovno pomiri. "Sve se može promijenti između njih, nagore ili nabolje", otkrio je izvor.

Drake i Rihanna (Foto: Getty)