Tužna priča

Glazbenik u suzama nakon smrti djevojke koju je nedavno zavolio: "Zauvijek ćemo te se sjećati"

Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Profimedia) Drake (Foto: Getty Images) Drake (Foto: Getty Images) Drake (FOTO: Getty) +0 Drake (Foto: Getty Images) Galerija

Drakea je pogodio prerani odlazak mlade obožavateljice s kojom se sprijateljio u bolnici tijekom njezina liječenja.

Kanadski reper Drake podijelio je na Instagramu dirljivu posvetu mladoj obožavateljici Kay, koja je preminula nakon teške bolesti.

Pogledaj i ovo Rick Ross (Foto: Getty) kakva reklama! Drake u novoj pjesmi spominje Hrvatsku, snimio ju je u suradnji s još jednim slavnim reperom koji je 2014. nastupio na Zrću

Drake je upoznao Kay preko neprofitne organizacije Make-A-Wish, koja pomaže mladim, teško oboljelim osobama, posjetio ju je u bolnici te ju pritom rasplakao od sreće. Nakon što su se upoznali, brzo su se sprijateljili i često su se dopisivali preko SMS-ova.

"Plačem na ovoj fotografiji, ali bile su to suze sreće jer smo upravo molili za tebe, s tvojim ocem. Zauvijek ćemo te se sjećati, K", napisao je Drake.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Otkrio je i da mu je žao što mu je promakla njezina rođendanska poruka koju mu je poslala i da mu to sada izjeda dušu, ali kaže i da Kay zna koliko ju je volio.

Nije poznato od koje je bolesti Kay preminula, ali Drake je dobio ogromnu podršku pratitelja na Instagramu, koji ga tješe i govore mu kako je Kay sada anđeo.

Članovi Kayine obitelji također su mu odgovorili na objavljenu fotografiju i tužnu posvetu.

"Veliko hvala za svu ljubav i potporu koju si joj pokazao. Znala je da ju voliš i na kraju je pitala za tebe. Nadamo se da će te Bog i dalje nastaviti blagoslivljati", poručili su 32-godišnjem reperu.

Drake je poznat po posjetima bolesnih obožavatelja u suradnji navedene organizacije i po ogromnoj podršci koju pruža mladim bolesnicima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mladen Bodalec, pjevač Prljavog kazališta (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Mladen Bodalec otkrio nam je kako je beogradska publika reagirala na ''Ružu hrvatsku''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Screenshoot) Stjepan Hauser (FOTO: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Dnevnik.hr) +2 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser pokazao kako uživa s najvažnijom ženom u životu i mnogima rastopio srca

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene