Drakea je pogodio prerani odlazak mlade obožavateljice s kojom se sprijateljio u bolnici tijekom njezina liječenja.

Galerija


Kanadski reper Drake podijelio je na Instagramu dirljivu posvetu mladoj obožavateljici Kay, koja je preminula nakon teške bolesti.

Vezani članci Adele (Foto: Profimedia) Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi Jokerove stube (Foto: boredpanda.com) Jokerove stube postale turistička atrakcija, svi žele zaplesati i slikati se na njima

Drake je upoznao Kay preko neprofitne organizacije Make-A-Wish, koja pomaže mladim, teško oboljelim osobama, posjetio ju je u bolnici te ju pritom rasplakao od sreće. Nakon što su se upoznali, brzo su se sprijateljili i često su se dopisivali preko SMS-ova.

"Plačem na ovoj fotografiji, ali bile su to suze sreće jer smo upravo molili za tebe, s tvojim ocem. Zauvijek ćemo te se sjećati, K", napisao je Drake.

Otkrio je i da mu je žao što mu je promakla njezina rođendanska poruka koju mu je poslala i da mu to sada izjeda dušu, ali kaže i da Kay zna koliko ju je volio.

Nije poznato od koje je bolesti Kay preminula, ali Drake je dobio ogromnu podršku pratitelja na Instagramu, koji ga tješe i govore mu kako je Kay sada anđeo.

Članovi Kayine obitelji također su mu odgovorili na objavljenu fotografiju i tužnu posvetu.

"Veliko hvala za svu ljubav i potporu koju si joj pokazao. Znala je da ju voliš i na kraju je pitala za tebe. Nadamo se da će te Bog i dalje nastaviti blagoslivljati", poručili su 32-godišnjem reperu.

Drake je poznat po posjetima bolesnih obožavatelja u suradnji navedene organizacije i po ogromnoj podršci koju pruža mladim bolesnicima.

Mladen Bodalec otkrio nam je kako je beogradska publika reagirala na ''Ružu hrvatsku''

Hauser pokazao kako uživa s najvažnijom ženom u životu i mnogima rastopio srca