Kad svekar zapjeva

Keba oborio s nogu izvedbom Severinine pjesme "Unaprijed gotovo": "Van pameti čovječe, ne mogu prestati slušati"

Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +0 Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Dragan Kojić Keba zapjevao je Severininu pjesmu "Unaprijed gotovo" i objavio video na svom profilu na Instagramu.

Pjevač iz susjedne nam Srbije, Dragan Kojić Keba poznat je kao veliki obožavatelj svoje snahe Severine i njezinih hitova, od kojih neke ponekad i sam odluči zapjevati.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Popularni Keba je tako na svom profilu na Instagramu s obožavateljima odlučio podijeliti video u kojem pjeva Severininu pjesmu "Unaprijed gotovo", a malo je reći da je izvedbom sve oborio s nogu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) on

"Snimi ovu pjesmu u svom stilu, ne mogu prestati slušat", "Van pameti čovječe! Ovo je ludo dobro! Svaka čast kralju", "Severinini glazbeni ukrasi su nenadmašivi, kao i emociju koju je dala u ovoj iconic baladi, no ova "verzija" pjesme "Unaprijed gotovo" me je oborila iako nisam fan narodnjačkog pjevanja. Ovo je "škola" za iduće pjevače kada budu pjevali Severinine pjesme da ih iznesu na svoj način. Do sada nitko nije skinuo Severinine ukrase, mora to na svoj način, baš kao Keba. Bravo (veliki) Kebo", poručili su mu obožavatelji u komentarima.

Ovo nije prvi put da je Keba zapjevao Severininu pjesmu. Naime, ona je sama na svom profilu na Instagramu podijelila video u kojem svekar pjeva "Ja samo pjevam", jedan od njezinih najvećih hitova. 

"Ovu pjesmu sam napisala i otpjevala 1999 godine. 20 godina poslije... Moj sveki, najbolji na svijetu", napisala je tada Severina uz objavljeni video i pohvalila se kako ima najboljeg svekra.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Facebook) Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) +1 Reklama za \ Celebrity Slavna "Pipi" djevojka i u 56. godini izgleda jednako sjajno kao kada je snimila vruću reklamu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene