Dragan Kojić Keba zapjevao je Severininu pjesmu "Unaprijed gotovo" i objavio video na svom profilu na Instagramu.

Galerija


Pjevač iz susjedne nam Srbije, Dragan Kojić Keba poznat je kao veliki obožavatelj svoje snahe Severine i njezinih hitova, od kojih neke ponekad i sam odluči zapjevati.

Vezani članci Severina - 4 Nitko nije gledao zidine: Severina se pohvalila seksi videom uz prikladnu glazbu Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) Draganu Kojiću Kebi nije se svidjelo pitanje novinara o snahi Severini, odbio je odgovoriti

Popularni Keba je tako na svom profilu na Instagramu s obožavateljima odlučio podijeliti video u kojem pjeva Severininu pjesmu "Unaprijed gotovo", a malo je reći da je izvedbom sve oborio s nogu.

"Snimi ovu pjesmu u svom stilu, ne mogu prestati slušat", "Van pameti čovječe! Ovo je ludo dobro! Svaka čast kralju", "Severinini glazbeni ukrasi su nenadmašivi, kao i emociju koju je dala u ovoj iconic baladi, no ova "verzija" pjesme "Unaprijed gotovo" me je oborila iako nisam fan narodnjačkog pjevanja. Ovo je "škola" za iduće pjevače kada budu pjevali Severinine pjesme da ih iznesu na svoj način. Do sada nitko nije skinuo Severinine ukrase, mora to na svoj način, baš kao Keba. Bravo (veliki) Kebo", poručili su mu obožavatelji u komentarima.

Ovo nije prvi put da je Keba zapjevao Severininu pjesmu. Naime, ona je sama na svom profilu na Instagramu podijelila video u kojem svekar pjeva "Ja samo pjevam", jedan od njezinih najvećih hitova. 

"Ovu pjesmu sam napisala i otpjevala 1999 godine. 20 godina poslije... Moj sveki, najbolji na svijetu", napisala je tada Severina uz objavljeni video i pohvalila se kako ima najboljeg svekra.

Slavna "Pipi" djevojka i u 56. godini izgleda jednako sjajno kao kada je snimila vruću reklamu