Ili mu je Seve zabranila ili...

Stari Keba: 'Upravo sam rekao Igoru da počne raditi bebu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je baš zbog nje dobio nevjerojatnu medijsku pozornost, Keba senior u zadnje se vrijeme ponaša kao diva i odbija bilo kakav komentar u vezi Severine.

Kada se saznalo da se Severina udaje za Igora Kojića, sina poznatog srpsok pjevača Dragana Kojića Kebe, činilo se kako je Keba senior jedva dočekao svu pompu koja se oko vjenčanja stvorila. Neprestano je davao izjave, bio na brojnim naslovnicama, iskako iz paštete. Sada stvari više nisu iste. Od nedavno Keba se ponaša kao diva i izbjegava novinare, zaboravljajući da je jedina diva u njegovoj obitelji Severina. Čovjek se malo zaigrao.

Pogledaj i ovo Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) "zabila mi je nož u leđa" Otac Igora Kojića zbog Severine prekinuo prijateljstvo s poznatom pjevačicom dugo više od četiri desetljeća?

Tako je bilo i na jednom eventu na kojem se opojavio sa suprugom Oljom. Na pitanje novinara što ima novo sa Severinom i Igorom, Keba je rekao. 'Neću davati izjave. Mogu pričati samo o onome zbog čega sam došao. O bilo kojoj drugoj temi neću pričati'.

Novinari su bili uporni pa su ga pitali kako su Seve i Igor, 'Pa sada sam vam rekao da ne dajem izjave o tome, ali ako će vas utješiti, sve je super', rekao je.

Čini se kako su mu novinari na takvom ponašanju zamjerili pa komentari na njega po srpskim medijima nisu baš najbolji. Keba se uobrazio od kada mu je Severina ušla u obitelj. Druga opcija je ta, da mu je Seve osobno zabranila da o njoj daje izjave. Tko bi to znao.

Ipak neki od upornijih novinara uspio je izvući iz Kebe to da mu se Igor i Seve ne javljaju na mobitel kada ih zove, a na pitanje stiže li unuk rekao je kako je upravo Igoru dao instrukcije da počne raditi bebu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene