Dragan Kojić Keba u prometnoj nesreći ozlijedio je 18-godišnju djevojku. Srećom, nije teže ozlijeđena.


Dragan Kojić Keba u utorak je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđena 18-godišnja djevojka. S ozljedama glave prevezena je u bolnicu, gdje je za njom odmah otišao i prestrašeni Keba. Srećom, ozljede nisu bile ozbiljne pa je Kebi laknulo, iako je i dalje u šoku.

Vezani članci Nataša Kojić (Foto: Instagram) Sestra Severininog supruga u SAD-u niže uspjehe, no nakon ove fotke svi se samo pitaju što joj je s licem Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba oborio s nogu izvedbom Severinine pjesme "Unaprijed gotovo": "Van pameti čovječe, ne mogu prestati slušati"

"Ovim putem se javno ispričavam djevojci i njenoj obitelji. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je djevojka dobro. Bio sam sa njom i njenom obitelji sve vrijeme i hvala dragom Bogu da je djevojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam što bih rekao... Hvala na razumijevanju", rekao je Keba za Blic.

Nesreća se dogodila na pješačkom prijelazu, a trenutak nepažnje bio je dovoljan da djevojka završi na podu. Potom je prevezena u bolnicu, a Kebi je napravljen alkotest na mjestu događaja. Navodno nije imao alkohola u krvi.