Dragan Kojić Keba u prometnoj nesreći ozlijedio je 18-godišnju djevojku. Srećom, nije teže ozlijeđena.

Galerija


Dragan Kojić Keba u utorak je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđena 18-godišnja djevojka. S ozljedama glave prevezena je u bolnicu, gdje je za njom odmah otišao i prestrašeni Keba. Srećom, ozljede nisu bile ozbiljne pa je Kebi laknulo, iako je i dalje u šoku.

Vezani članci Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severinin svekar svima začepio usta: ''Tko mi dira snahu… Boli me uho što se priča'' Severina, Igor i Dragan Kojić (Foto: Instagram) Severinin svekar priznao da donedavno o njoj nije ništa znao, a sad više ne skriva kakav odnos imaju

"Ovim putem se javno ispričavam djevojci i njenoj obitelji. U velikom sam šoku, a najvažnije mi je da je djevojka dobro. Bio sam sa njom i njenom obitelji sve vrijeme i hvala dragom Bogu da je djevojka dobro, pregledana je i puštena kući. Ne znam što bih rekao... Hvala na razumijevanju", rekao je Keba za Blic.

Nesreća se dogodila na pješačkom prijelazu, a trenutak nepažnje bio je dovoljan da djevojka završi na podu. Potom je prevezena u bolnicu, a Kebi je napravljen alkotest na mjestu događaja. Navodno nije imao alkohola u krvi.

Dragan Kojić Keba i supruga Olja (FOTO: Instagram)
Dragan Kojić Keba i supruga Olja (FOTO: Instagram)