"zabila mi je nož u leđa"

Otac Igora Kojića zbog Severine prekinuo prijateljstvo s poznatom pjevačicom dugo više od četiri desetljeća?

Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Ana Bekuta Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +0 Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Galerija

Dragan Kojić Keba navodno je raskinuo prijateljstvo s Anom Bekutom jer je ona bila na proslavi 50. rođendana njegove bivše snahe Severine.

Otac Igora Kojića, srpski pjevač Dragan Kojić Keba zbog bivše snahe Severine navodno je zauvijek prekrižio dugogodišnju prijateljicu Anu Bekutu.

Pogledaj i ovo Dragan Kojić Keba - 3 ''Njegovo srce bira...'' Otac Igora Kojića progovorio o rastavi sina Igora i Severine: ''Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli...''

Srpski mediji pišu da je Kebu naljutilo što je Bekuta bila na proslavi Severininog 50. rođendana zbog čega je odlučio prekinuti njihovo prijateljstvo koje je trajalo duže od četiri desetljeća.

Keba i Bekuta započeli su karijere otprilike u isto vrijeme, često su zajedno nastupali i otpočetka su jedno drugo podržavali, a snimili su i duete "Nemoj ništa pričati" i "Treba vremena".

"Keba nakon Bekutine izdaje od sramote ne zna što će. Sram ga je i da vide drugi kako mu je krivo, ali od muke mu je došlo plakati. Rekao mi je: 'Bekuta je mrtva za mene kad mi je ovako sa Severinom zabila nož u leđa!' Pa Ana je Severinu doslovno upoznala u njegovoj kući. Nisu se prije toga pošteno ni znale. Njih dvije su se tu super uklopile i počele se družiti. Nakon što su se Kebin sin Igor i Severina 2021. razveli, logično je bilo da Bekuta stane uz obitelj Kojić, ali ona se očito priklonila Severini. Odlaskom na njen jubilarni rođendan od pola vijeka, to je i potvrdila. Keba je bio van sebe kada je čuo i vidio da je njegova dobra prijateljica Ana bila na Severininoj proslavi u Zagrebu", kazao je izbor blizak Kebi za Republika.rs.

Osim što je bila jedna od brojnih poznatih uzvanika, Bekuta je na Sevinoj velikoj rođendanskoj proslavi i zapjevala.

Keba se ranije za medije požalio i kako mu nakon razvoda Igora i Severine nedostaje njezin sin kojeg je prihvatio kao unuka.

"Svakako mi unuk puno nedostaje. Provodio je puno vremena s nama, često je bio više s nama nego sa Severinom, jer je ona radila. Treba se naviknuti sad na te promjene, nedostaje nam da je tu okolo. Olja i ja ga obožavamo, to je opet naše unuče. Zvao me dida, a sad ga jedva viđamo", priznao je Keba za srpski Telegraf u prosincu prošle godine.

"Volim ga, kao i uvijek, najviše na svijetu. I uvijek će mi nedostajati", dodao je tada kroz suze.

Podsjetimo, Severina i Igor razveli su se sporazumno krajem kolovoza 2021. nakon pet godina braka, a prije toga dugo nisu viđeni zajedno pa se već nagađalo kako je njihovoj ljubavi došao kraj. Severina je prije Igora bila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem s kojim je dobila sina.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace Donatella Versace Donatella i Gianni Versace Donatella Versace +7 Donatella Versace (Foto: Instagram) Nekad i sad Pogledajte kako je Donatella Versace izgledala prije plastičnih operacija, na starim fotografijama jedva ćete je prepoznati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 3 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry +2 Katy Perry Celebrity Gornji dio njezine haljine sve je ostavio u čudu, čipka nije pokrila baš sve onako kako bi mnogi očekivali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene