Dragan Despot zamolio je pomoć u grupi "Potres u Zagrebu - Svi mi u centru" kako bi pronašao ljude koji bi s njim evakuirali njegov stan.

Galerija


Glumac Dragan Despot (56) napravio je profil na Facebooku kako bi potražio pomoć nakon razornog potresa u Zagrebu u kojem je stradao i stan njegove obitelji. 

Vezani članci Sanacija zgrade u Vukovarskoj oštećene od potresa - 1 S najopasnije zgrade u Zagrebu uklonili i posljednji dio oštećene konstrukcije: "Noćas ćemo mirno spavati, nakon mjeseci strepnje" Anja Šovagović Despot - 6 Glumačka diva Anja Šovagović Despot i obitelj ostali bez svog doma u potresu: "Osjećam se očajno..."

"Potres me naveo da se prvi put u životu priključim društvenim mrežama. Molim informacije o ljudima koji bi mi mogli pomoći evakuirati neupotrebljivi stan i pokriti otvoreno krovište koje su uništili dimnjaci koji prijete pasti i vise nam iznad glave. S obzirom na to da se stan nalazi u dvorišnoj zgradi, pristup vatrogasnog vozila s dizalicom je neizvediv. HGSS (svaka im čast i kapa do poda) pomogao je koliko je mogao. Nužno bi bilo i poduprijeti stropove stana, označenog crvenom oznakom, kako ne bi pali. Da nije ovog virusa, ne sumnjam da bi svi priskočili u pomoć. Hvala svima koji su toliko hrabri i srčani da pomažu našem gradu. Dok je nas, bit će i Centra", napisao je Despot u grupi "Potres u Zagrebu - Svi mi u centru".

Inače, njegova supruga Anja Šovagović Despot (56) prošlog je tjedna rekla za 24sata da su ona i njezina obitelj izgubili dom, a snimke stana objavila je na Instagramu. 

"Osjećam se očajno, ali i odlično jer smo blagoslovljeni na neki način. Najvažnije je da smo živi, zdravi i okruženi divnim prijateljima", ispričala je glumica. 

Hvalevrijedan potez našeg komičara oduševio brojne fanove: "Bravo. Kralj si"