Predivna!

Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

Dragan Bjelogrlić Dragan Bjelogrlić Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 Dragan i Maja Bjelogrlić Dragan i Maja Bjelogrlić +0 Dragan Bjelogrlić Galerija

Dragan Bjelogrlić snimljen je sa suprugom Majom u beogradskoj zračnoj luci, a koja se inače ne voli pojavljivati u javnosti.

Legendarni srpski glumac Dragan Bjelogrlić snimljen je u beogradskoj zračnoj luci i to u društvu osobe s kojom ga ne viđamo često, suprugom Majom.

Pogledaj i ovo Dragan Bjelogrlić Liče li vama? Evo kako izgleda sin Dragana Bjelogrlića, zgodni 23-godišnjak već je krenuo i tatinim stopama!

58-godišnji Dragan i Maja u sretnom su braku od 1996. godine, a zajedno imaju sina Alekseja i kćer Miju. Upoznali su se na snimanju jedne reklame, gdje im se dogodila ljubav na prvi pogled, a sve ostalo je povijest.

Par je prošle godine proslavio 25. godišnjicu braka i to u Miamiju, u društvu Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

"Zaljubljeni vjeruju u sve. Proslava 25 godina braka Maje i Dragana Bjelogrlića. Puno sreće!", napisala je tada Brena uz njihovu zajedničku fotografiju koju je podijelila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Maja se danas rijetko kada pojavljuje u javnosti i živi samozatajnim životom, a iza nje je uspješna manekenska karijera. Živjela je i radila u Beču i Parizu, krasila naslovnice modnih časopisa poput Ellea i Marie Claire, te nosila revije slavnih dizajnera. Nakon što se udala za Dragana odlučila je napustiti karijeru, a srpski mediji su joj nadijenuli nadimak "srpska Monica Belluci" jer neodoljivo podsjeća na nju.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lolo Jones - 7 Lolo Jones - 3 Lolo Jones - 4 Lolo Jones - 5 +6 Lolo Jones - 11 Zanimljivosti Ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem, a evo kako je to objasnila: "Nitko me ne želi"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene