hitno je hospitaliziran

Poznat je razlog zbog kojeg je Travis Barker završio u bolnici, zabrinuta supruga Kourtney Kardashian ne odvaja se od njega!

Kourtney Kardashian i Travis Barker Kourtney Kardashian i Travis Barker Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Travis Barker hospitaliziran Travis Barker hospitaliziran Travis Barker hospitaliziran Kourtney Kardashian i Travis Barker - 1 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 3 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 4 +0 Kourtney Kardashian i Travis Barker Galerija

Vijest o hospitalizaciji Travisa Barkera zabrinula je njegove obožavatelje, a sada se doznalo i zašto je bubnjar benda Blink 182 završio u bolnici.

Travis Barker, bubnjar benda Blink 182, hospitaliziran je zbog pankreatitisa, odnosno upale gušterače, a liječnici vjeruju da je uzrok tome njegova nedavna kolonoskopija, javlja TMZ.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

Travis je trenutno u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu gdje će ostati na pretragama, a uz njega je njegova supruga Kourtney Kardashian, otkrili su izvori.

Vijest o hospitalizaciji 43-godišnjeg bubnjara zabrinula je njegove fanove i zbog poruke koju je Travis objavio na Twitteru samo nekoliko sati prije.

"Bože, spasi me", napisao je, a njegova kći Alabama je na svojem Instagramu je objavila priču u kojoj je pisalo: "Pošaljite svoje molitve, molim vas".

Njegova novopečena supruga Kourtney bila je uz njega i dok su ga nosili u kola hitne pomoći.

Podsjetimo, Kourtney i Travis vjenčali su se prije mjesec dana u Italiji, a prije toga su dva puta stali pred oltar, prvi put sasvim iznenadno u Las Vegasu, gdje ih je vjenčao imitator Elvisa Presleyja, a zatim i pred matičarem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina u Istri - 1 Severina - 1 +25 Severina Celebrity Seve objavila fotku u badiću zbog koje su neki poželjeli spavati u teretani: ''Savršeno tijelo, carice!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene