Slavna manekenka svake je godine bila redoviti gost MET gala modne večeri, no ovoga puta nije došla. A razlog je sasvim jednostavan.


Ona je plavokosa ljepotica, bivša Anđelica i jedna od najtraženijih supermodela. Doutzen Kroes ujedno je i supruga i majka svoje djece, a ta uloga joj je trenutno puno važnija od one modne.

Doutzen Kroes ima tijelo kojem je treba ni Photoshop

Vezani članci Paulina Porizkova Nekoć je krasila naslovnice svjetskih časopisa, a danas se s 55 hvali jednim detaljem na sebi na koji je ponosna Slika nije dostupna 3 mjeseca nakon poroda nema razloga za brigu - Izgleda sjajno!

Propustila je modni party godine i nije se odazvala na poziv Anne Wintour. Party je propustila jer joj je bilo draže ostati u krevetu sa svojim surpugom DJ-em Sunnery Jamesom - fotografiju iz kreveta i sama je objavila na svojem Instagramu.

 

About last night.... @sunneryjames

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Prelijepa Doutzen nema problema s dijeljenjem privatnog života sa svijetom pa je se tako nerijetko može vidjeti kako na primjer doji dijete, boji kosu, bez šminke, ali i na modnim snimanjima. U svakom slučaju, uvijek je svoja.
 

 

Blonder @lorealparisofficial #preference #MediumCoolBlond

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

 

'This one?' Fitting with @michaelangelnyc wearing @thapeloparis backstage @lorealparisofficial

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook