krv nije voda

Nije lako biti brat Brada Pitta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlađeg brata Brada Pitta nekoliko puta tjedno miješaju s glumcem

Doug Pitt mlađi je brat slavnog ljepotana, glumca Brada Pitta. Vlasnik je kompanije za prodaju računala, trguje nekretninama, a povremeno radi kao fotoreporter.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Sve žene o tome sanjaju – 'Osjećaj je izvanredan'

Doug je izazvao zanimanje javnosti kada je prije dvije godine angažiran kao glasnogovornik kompanije 'Virgin mobile' iz Australije. Tom prilikom o njemu je snjimljen reklamni film 'Upoznajte Douga Pitta, drugog najpoznatijeg Pitta u obitelji'. Reklama je postala viralni hit.

Doug kaže kako uvijek nazove brata kada su u pitanju neka snimanja, jer smatra kako je to ipak Bradov svijet i često zatraži savjet od njega. Brad kao pravi stariji brat vrlo rado pomaže Dougu. 

Jedina stvar koja se Dougu ne sviđa je ta što već posljednjih 25 godina mora objašnjavati kako on nije Brad već njegov mlađi brat, ali s druge strane razumije ljude kada mu postavljaju pitanja o starijem bratu.

Mlađi Pitt živi sa suprugom i troje djece u Springfieldu. Baš kao i njegov slavni brat, bavi se humanitarnim radom.

On je prvi Amerikanac koji je vodio biciklističku turu niz Kilimandžaro. Osim toga Doug je i ambasador dobre volje za Tanzaniju. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene