Mlađeg brata Brada Pitta nekoliko puta tjedno miješaju s glumcem


Doug Pitt mlađi je brat slavnog ljepotana, glumca Brada Pitta. Vlasnik je kompanije za prodaju računala, trguje nekretninama, a povremeno radi kao fotoreporter.

Sve žene o tome sanjaju – 'Osjećaj je izvanredan'

Vezani članci Angelina Jolie Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret Andra Day Na Oscarima je bila prava atrakcija zbog haljine koju je nosila, a čini se da se za nju tada zagrijao i Brad Pitt

Doug je izazvao zanimanje javnosti kada je prije dvije godine angažiran kao glasnogovornik kompanije 'Virgin mobile' iz Australije. Tom prilikom o njemu je snjimljen reklamni film 'Upoznajte Douga Pitta, drugog najpoznatijeg Pitta u obitelji'. Reklama je postala viralni hit.

Doug kaže kako uvijek nazove brata kada su u pitanju neka snimanja, jer smatra kako je to ipak Bradov svijet i često zatraži savjet od njega. Brad kao pravi stariji brat vrlo rado pomaže Dougu. 

Jedina stvar koja se Dougu ne sviđa je ta što već posljednjih 25 godina mora objašnjavati kako on nije Brad već njegov mlađi brat, ali s druge strane razumije ljude kada mu postavljaju pitanja o starijem bratu.

Mlađi Pitt živi sa suprugom i troje djece u Springfieldu. Baš kao i njegov slavni brat, bavi se humanitarnim radom.

On je prvi Amerikanac koji je vodio biciklističku turu niz Kilimandžaro. Osim toga Doug je i ambasador dobre volje za Tanzaniju. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook