Dostojanstveno starenje

Ako je ova vatrena glumica nešto i "popravila" na sebi, učinila je to s mjerom, a i danas je među najljepšima

Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: AFP) +1 Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Galerija

Monica Bellucci ima 55 godina, a njezinoj ljepoti i dandanas se divi cijeli svijet.

Slavna talijanska glumica Monica Bellucci boravila je u Lyonu na Lumiere Festivalu. Njezinoj se ljepoti i gracioznosti svi dive i dandanas, iako je u šestom desetljeću života.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Rado viđena gošća Kad se ona pojavi, vrijeme stane na tren, ali svi se pitaju kako hoda u ovakvim štiklama?!

No Monica Bellucci prkosi vremenu kao od šale te izgleda sjajno. Majka dviju kćeri Leonie i Deve, koje je dobila u propalom braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom, trenutačno uživa u ljubavi s 18 godina mlađim Nicolasom Lefebvreom, s kojim je od 2017. godine, no pokazala ga je tek nedavno.

Sudeći prema njezinu izgledu, glumica nikad nije bila sretnija niti zadovoljnija, a ljubav s 36-godišnjakom očito joj godi. Čak i kad je drastično skratila kosu, svijet se složio da izgleda jednako dobro, što je dokazala i u Lyonu u zatvorenoj dugoj svilenoj haljini.

Monica je jedna od holivudskih dama koja dostojanstveno stari, što ju čini još ljepšom, a ako je nešto tijekom godina dorađivala na sebi, to je učinila umjereno i s ukusom. Ipak, zanosna Talijanka otkrila je kako je tajna njezina dobrog izgleda u načinu života - uživanje uz dobru hranu, vino i prijatelje. Tipično za naše susjede!

Monica je jednom prilikom šokirala izjavom kako nikad nije očekivala da će joj suprug biti vjeran ako ih posao razdvoji po nekoliko mjeseci. Navodno su ona i Vincent imali otvoren brak koji je podrazumijevao afere s drugima, no par to nikada nije potvrdio.

Ipak, poznato je kako su živjeli na dvije adrese te često imali burne svađe, no glumica je to pripisala njihovim strastvenim korijenima.

Monici je Vincent bio drugi suprug. Prvi se put udala za fotografa Claudija Carlosa Bassa 1990. godine, a brak je potrajao četiri godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

Dvije godine kasnije na setu je upoznala 52-godišnjeg Vincenta. Nakon raspada njihova braka Vincent je utjehu našao u 22-godišnjoj brazilskoj manekenki Tini Kunakey, s kojom se vjenčao te imaju kćekicu Amazonie.

A hoće li Monici Nicolas postati treći suprug, tek nam ostaje vidjeti. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene