Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada glumica Doris Pinčić Rogoznica uživa u svojoj novoj ulozi majke.


25-godišnja glumica Doris Pinčić prije svega par tjedana na svijet je donijela svoje prvo dijete. Ona i suprug Boris Rogoznica jedva su dočekali jedva su dočekali sinčića kojem su dali ime Donat, a mlada mama je i zasjala na naslovnici Glorije te otkrila zašto je odabrala baš to ime.

Doris Pinčić Rogoznica izašla iz bolnice s malim Donatom

Vezani članci Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica pripremio snažnu poruku za svoj debitantski nastup na Splitskom festivalu! Slika nije dostupna FOTO Lijepa glumica iskoristila škrto sunce za šetnju s obitelji

'Donat je izvedenica iz latinskog 'donatus' što znači 'darovan' i on je zaista najljepši dar koji smo mogli dobiti.  Znam da mi život više nikada neće biti isti i da je maleni sada centar našeg svijeta', rekla je zadarska glumica koja se proslavila u seriji Larin izbor.

Porođaj je bio posebno iskustvo i za Doris i za Borisa koji je bio cijelo vrijeme uz svoju dragu. 'Iako sam bio jako uzbuđen, ni u jdnom trenutku me nije uhvatila panika. Čak sam i prerezao pupčanu vrpcu, a ruka mi je u tom trnutku malo zadrhtala', rekao je Boris.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook