Narodni radio

Lijepa Doris nova je radijska zvijezda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doris Pinčić nova je zvijezda Narodnog radija, a uz dobro poznati glas lijepe glumice svaki će radni tjedan započeti lakše i vedrije, poručuje tim Narodnog radija.

Nakon što je osvojila srca gledatelja na malim ekranima diljem Hrvatske, mlada glumica Doris Pinčić spremna je za nove izazove. Narodni radio je predstavio jesensko osvježenje uz Doris koja će se već sutra, u petak 11. listopada od 10 do 14 sati predstaviti slušateljima.

Pogledaj i ovo Boris Rogoznica - 2 Potaknuo šuškanja Boris Rogoznica ponovno ljubi? Objavio je fotografiju s misterioznom plavušom s kojom uživa na putovanju

>> U obitelj mlade glumice stiže sin?

Od idućeg tjedna uplovite u nove radne pobjede uz glas nove domaćice svakog ponedjeljka od 10 do 14 sati.

'Moja suradnja s Narodnim započela je Top listom koju sam uređivala subotom i ovo je proširenje naše suradnje. Narodni radio osobno mi jako paše jer je pristupačan, jednostavan i blizak običnom čovjeku. Ovo je za mene veliki izazov jer iako često radim kao voditeljica, radio je jedinstveni medij u kojem nemate puno vremena za improvizacije i morate se držati zadane sheme. Vrlo je važan odnos koji stvorite sa slušateljima i ako ta veza zaživi, sigurna sam da ćete me dugo slušati', izajvila je nova domaćica jutarnjeg programa Doris Pinčić.

Svakoga ponedjeljka od 10 do 14 sati Doris će vas provesti kroz dnevne aktualnosti i brojne zanimljivosti, a prepoznatljivi osmijeh mlade glumice učinit će početak novog radnog tjedna lakšim i vedrijim. Top listu subotom Top 20 najbolje domaće glazbe i dalje će od 18 do 19 sati u naše domove donositi prelijepa Lara.

Osim Doris Pinčić, uz koju će slušatelji Narodnog radija započeti novi radni tjedan, u eteru vas očekuju već dobro poznata lica.

U ranim jutarnjim satima, od 06 do 10 sati, s vama je Davor Dretar Drele koji svojom pozitivnom energijom unosi vedrinu u svaki novi dan. Tomislava Gudelj zajedno s Doris je s vama od 10 do 14 sati, a njezin će vas veseli glas voditi kroz razne dnevne aktualnosti.

Silvano Gospodarić zaželjet će vam dobar dan uz najbolju domaću glazbu od 14 do 18 sati, a ugodne večernje trenutke provedite uz glazbeni show Dalibora Petka od 18 do 20 sati. Laku noć će poželjeti Goran Ranogajec, a vikend na Narodnom provedite u ugodnom društvu s Ivanom Plechinger i Nives Čanović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene