Doris i Boris

'Ne osjećam se premlada za brak, znam da sam našla pravog'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doris Pinčić je nakon serije 'Larin izbor' koja joj je promijenila svijet, spremna za neke nove izazove.

Snimanje serije 'Larin izbor' je završilo,  a 26-godišnja glumica Doris Pinčić sprema se za svoju novu ulogu supruge. 6. rujna udaje se za Borisa Rogoznicu nakon dvije i pol godine veze, a počinje i raditi na Narodnom radiju kao voditeljica subotnje top-liste, te otvara dramski studio s kolegom glumcem Robertom Kurbašom.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepe vijesti Doris je trudna - Treba roditi u siječnju!

'Obećala sam si da ću zadnju epizodu koja se emitira 3. srpnja, obavezno pogledati. Bit će to moj konačni oproštaj od Lare, a planova za budućnost mi ne nedostaje', priča Doris u intervju za Gloriju.

>> 'Ako radiš pir i nemaš janjetinu, onda nisi trebao radit' pir'

'U Larinog izboru sam se udavala tri puta, ali ovo će biti nešto sasvim drugo', priča Doris o svojem pravom vjenčanju. 'Naše vjenčanje zamišljam kao veliki tulum s dvjestotinjak uzvanika, Boris i ja obožavamo fešte, a nema bolje prilike za to od vlastite svadbe', kaže glumica koja je odabrala datum 6. rujna jer se poklopilo da je na taj dan i njezin i njegov imendan!

'Grozan mi je običaj da mladoženja zubima skida podvezicu i onda je baca dečkima, pa toga na našoj svadbi sigurno neće biti. Ne osjećam se premlada za brak, znam da sam našla pravog, a uzor su mi moji roditelji. Bilo im je 18 kada su se vjenčali, a i danas su jednako sretni. Ne sjećam se da sam kao djevojčica sanja vjenčanje, ali znala sam da ću imati obitelj. Ipak s djecom ćemo pričekati barem dvije tri godine, a voljeli bismo imati dvoje', otkrila je lijepa Doris.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene