Vikend koji je iza nas zauvijek će pamtiti dva hrvatska slavna para koja su upravo tada izmijenila bračne zavjete.


Lijepa trudnica Doris Pinčić udala se u petak za dugogodišnjeg dečka Borisa Rogoznicu u crkvi Sv. Stošije u Zadru.

Zvijezda Larinog izbora za svoj je poseban dan izabrala ružičastu vjenčanicu obrubljenu čipkom. Neobičan je to odabir za vjenčanu haljinu, ali Doris odlično nosi ružičastu umjesto tipične bijele boje. Kako joj se trbuščić još ne nazire previše, cijelu kombinaciju je 'podigla' s visokim izrezom koji je naglasio njezine duge noge.

Vezani članci Anita Dujić (Foto: Instagram) Nakon dva ljubavna brodoloma napokon istinska sreća: Manekenka Anita Dujić čeka prvo dijete! Slika nije dostupna Zvijezde s filma sišle na modnu pistu!

>> Poznate gošće u glamuroznim izdanjima na vjenčanju Doris Pinčić

Boris je također bio elegantan u svečanom odijelu. Nakon uzbuđenja zbog vjenčanja, ovaj mladi par očekuje još jedno, znatno veće uzbuđenje – zbog rođenja prinove koja bi im trebala stići na Valentinovo!

Na vjenčanju su bila poznata imena - Ivan Herceg, Jelena Veljača, Ornela Vištica, Jagoda Kumrić, Robert Kurbaša... Svi su oni došli podržati svoju kolegicu i prijateljicu s kojom su glumili u seriji 'Larin izbor'.

>> Još jedno slavno vjenčanje - Ivan i Anita uplovili u bračnu luku

Slična ekipa okupila se i dan kasnije na vjenčanju manekenke Anite Dujić i dizajnera interijera Ivana Veljače, ujedno i brata scenaristice i glumice Jelene Veljače.

Ovaj par se vjenčao na Čiovu, gdje Anita već godinama ljetuje, a za razliku od Doris i Borisa, nisu bili toliko 'javni' pa s njihova velikog dana nemamo fotografija osim jedne koju je Anita objavila na Instagramu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook