Doris Dragović u showu "Dobar dan, Dalmacijo" na Radio Dalmaciji otkrila je što je privuklo pjesmi "Dva smo života" u kojoj je udružila snage s grupom Viva, objasnila je zašto je temu te pjesme teško obraditi, a osvrnula se i na svoj rođendan.

Galerija Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +24 Doris Dragović

"Dva smo života" emotivna je pjesma o neraskidivoj ljubavi majke i djeteta. Tekst je napisao Nenad Ninčević, a za glazbu su se pobrinuli članovi grupe Viva - Mario Salvador i Toni Rajnović, dok je sve to upakirao u aranžman Leo Škaro.

"Činilo nam se da to i nije baš puno opjevana tema. Neno Ninčević se usudio. Teško je obraditi tu temu, izabrati riječi i sve to skupa, a da te ne odvede u čistu patetiku, da ne ode u neku hiperemotivnost. Ne znam to objasniti jer sam i sama majka sinu, zato sam bila sretna kad je Neno zakucao baš ovakav jedan tekst. Znala sam da se može ispjevati, a da nije plitki prikaz jedne ljubavi za koju svi znamo da postoji. To je Neno", ispričala je Doris Dragović Ines Nosić i Gordanu Vasilju.

Vezani članci Doris Dragović - 8 Doris Dragović objavila rijetku fotografiju sa svojeg vjenčanja, pogledajte kako su ona i muž izgledali prije 32 godine! Grupa Viva Grupa Viva i Doris Dragović udružili snage, njihova nova pjesma nastala je u neobičnom trenutku!

Otkrila im je i da uskoro izlazi njezina nova pjesma koju potpisuju Vjekoslava i Ivan Huljić.

"Dovoljno smo se hrvali i tukli s tom pjesmom, mi nju i ona nas, tako da smo iskovali nešto lijepo i uskoro će ugledati svjetlo dana', najavila je glazbena diva dan prije Uskrsa, slavi 61. rođendan.

"Sve je u znaku Velikog petka, Velike subote. Ljepše je kad je rođendan iza Uskrsa jer je to vrijeme slavlja, a ovako prije je nekako malo drukčija tema, ali dobro. Bit će to normalno. Uvijek je tu obitelj, malo ćemo sjesti oko stola, i zaova koja kuha. S obzirom na to da kuha savršeno baš nas briga što će skuhati, sve je dobro", zaključila je kroz smijeh pjevačica.

Bila je jedna od naših najljepših glumica, a onda se odlučila zarediti: Živi u najvećem siromaštvu i samo rijetki znaju gdje je točno! Edita Majić (Foto: Screenshot/Youtube) Edita Majić Edita Majić +0 Edita Majić

Lijepa supruga Harisa Džinovića odlučila je nestati iz javnosti, iza nje je nimalo lak period! Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 4 +27 Melina i Haris Džinović - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju