prava ljubav

Rijetka fotka Doris Dragović sa suprugom izazvala je pravo oduševljenje, izgledaju baš zaljubljeno i nakon 32 godine braka!

Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović - 2 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović (Foto: Promo) +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Doris Dragović je objavila rijetku fotografiju s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom, s kojim je u braku od 1990. godine.

Splitska glazbena diva Doris Dragović od 1990. godine u sretnom je braku s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom, no rijetko ih imamo priliku vidjeti skupa.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Baš su posebni! Rijetka fotografija Doris Dragović sa sinom izazvala je opće oduševljenje, njezin jedinac danas ima 32 godine!

Sada je Doris na Facebooku podijelila jednu njihovu zajedničku fotografiju, uz koju mu je posvetila i romantičnu poruku.

"Ti si čovjek za mene, ja sam žena za tebe, moja si pjesma i rame za plakanje! I pisma i ljubav traju od 1989.", napisala je uz fotku uz koju je označila i kako se osjeća voljeno.

"Prekrasni ste par", "Prava ljubav", "Predivni", "Lijepo vas je vidjeti zajedno", samo su neki od brojnih komentara ispod fotke koja je skupila i više od tri tisuće lajkova.

Podsjetimo, Dragović i Budimir upoznali su se 1989. godine dok je ona još bila pjevačica u usponu, a on bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se vjenčali 28. travnja 1990. u Splitu u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a iste godine dobili su i svoje jedino dijete, sina Bornu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Iva Šarić - 3 +0 Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića u badiću pokazala savršenu liniju, otkrila je i gdje se trenutno nalazi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene