Jeste vidjeli ovo?

Doris na početku karijere snimala seksi spotove: ''Dok sam rastezala žvaku, ti si se već naveliko stiskao u mraku''

Doris Dragović (FOTO: Youtube) Doris Dragović (FOTO: Youtube) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović (FOTO: Youtube) Doris Dragović (FOTO: Youtube) Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +0 Doris Dragović (Foto: Promo) Galerija

Doris Dragović karijeru je započela sa seksi video spotovima.

Doris Dragović danas ima ozbiljnu karijeru, no kao i svaki početak karijere tako je njezin obilježen stilom kakav danas Doris ne može ni zamisliti da ga gaji.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

Početkom osamdesetih prošlog stoljeća Doris je snimala spotove u kojima je izranjala iz mora, valjala se u pijesku, bila u badiću i trudila se biti jako izazovna, a sve pratili su i tekstovi njezinih pjesama.

Tako dio teksta iz pjesme ''Seks enciklopedija'' ide doslovce ovako: ''Dok sam kao djevojčica rastezala žvaku, ti si se već naveliko stiskao u mraku''.

Tu je i pjesma ''Hajde da se mazimo'' koja je također puna seksipila. Uostalom, pogledajte ove spotove stare 35 godina i uživajte.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene