Doris Dragović komentirala je nastup Albine Grčić u polufinalu Eurosonga u gotovo svakoj objavi na društvenim mrežama i dala joj do znanja koliku podršku joj pruža.

Galerija


Albina Grčić je od samog početka, odnosno pobjede na Dori, imala veliku podršku naše glazbene Doris Dragović koja ju je otvoreno bodrila i savjetovala uoči nastupa na ovogodišnjem Eurosonogu, a na kojem se naša predstavnica nažalost nije uspjela plasirati u finale.

Vezani članci Albina Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić Albina Grčić Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama!

No i nakon Albininog ispadanja s natjecanja Doris joj nije prestala davati svoju podršku i tješiti ju, pa joj je kratko i jasno emotikonom srca dala do znanja što misli i osjeća i to gotovo sve objave na društvenim mrežama u kojima je bila riječ o Albini.

Inače Doris Dragović je na Eurosongu 1999. godine otpjevala pjesmu "Marija Magdalena" i završila na visokom četvrtom mjestu, što je uz "Svetu ljubav" Maje Blagdan najbolji plasman Hrvatske na tom natjecanju.

A nakon Albinina nastupa reakcije se ne stišavaju, a oglasila se i sama pjevačica i to odmah nakon polufinala.

"Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani, jer mi nismo. Ja sam stvarno super i ja vam stvarno sa sigurnošću kažem da mi stvarno u zadnjih nekoliko godina nismo imali bolji nastup. Toliko smo se trudili, mi smo bili brutalni, mi smo rasturili i to je najbitnije! Budite ponosni na nas i pratite nas i dalje jer stvarno smo sretni! Sljedeće godina Dora će imati takav show kakav svijet nije vidio", poručila je dobro raspoložena Albina svojim obožavateljima nakon nastupa u kratkom videu koji je snimila.

Albina se oglasila odmah nakon ispadanja s Eurosonga, evo kakvu je poruku poslala, njezin izraz lica sve govori!

Autor Albinine pjesme oglasio se nakon ispadanja s Eurosonga: "Siguran sam da smo zaslužili proći u finale!"