Meghan Markle i princ Harry čekaju prvo dijete, a trudnoću svoje kćeri već je komentirala i Doria Ragland.

Galerija


Sretne vijesti stigle su iz britanske kraljevske palače, vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry čekaju prvo dijete, a ono bi na svijet trebalo stići u proljeće 2019. godine.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan i Harry izazvali euforiju na društvenim mrežama zbog nadimka koji su dali svojoj bebi: ''Ovo je preslatko!'' Meghan Markle (Foto: Pixsell) Meghan se s ocem nema namjeru pomiriti: ''Ona i princ imaju važnijih stvari na koje se trebaju usredotočiti''

Službena obavijest stigla je iz Kensingtonske palače nakon što su šuškanja o Meghaninoj trudnoći bila sve glasnija. Meghan je kraljevskoj obitelji priznala da je trudna na vjenčanju princeze Eugenie, što ih je iznimno obradovalo, baš kao i Meghaninu majku Doriu Ragland.

''Jako sam sretna zbog ove lijepe vijesti i jedva čekam da moj prvi unuk dođe na svijet'', izjavila je Doria, a prenosi britanski The Mirror.

Kensigtonska palača odbila je komentirati je li Meghanin otac Thomas Markle obaviješten o kćerinoj trudnoći.

Thomas je u lipnju ove godine u intervjuu za Good Morning Britain izjavio da  njegova kći već dugo želi dijete.

Thomas Markle (Foto: Profimedia)
Thomas Markle (Foto: Profimedia)

"Želi dijete jako dugo i mislim da će se to uskoro dogoditi. Sve dok su ona i Harry sretni i imaju sjajan život i prekrasnu djecu, čine dobro u svijetu, ja ne mogu tražiti ništa više", izjavio je svojevremeno Thomas, koji je, podsjećamo, s Meghan u lošim odnosima nakon što je odlučio njezine lažne fotografije prodati paparazzima i od tada su sve udaljeniji.