Doria Ragland jedina pomaže u novom domu Meghan Markle i princa Harryja nakon rođenja njihova prvoga sina.

Galerija


Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry i nakon rođenja svog prvog sina Archieja ne prestaju iznenađivati britansku, ali i svjetsku javnost. Nakon što su prekršili niz pravila i ustaljenu tradiciju britanske kraljevske obitelji, ponovno su donijeli odluku suprotnu svim očekivanjima.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Konačno našli dom Meghan i princ Harry: Kupili vilu za 14,7 milijuna dolara i još su uštedjeli, a okruženi su zvijezdama Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Svi odlaze od nje: Meghan traži novu dadilju, dvije je već napustile u vrlo kratkom razdoblju

Naime, prema pisanju Daily Maila, Meghan i Harry odlučili su da zasad neće unajmiti dodatno osoblje koje bi im pomagalo i brinulo se o kućanstvu i njihovu novom domu u Frogmore Cottageu, već im trenutčno u svemu pomaže Meghanina majka Doria Ragland.

"Drugim riječima, još uvijek nisu angažirali dadilju, voditelja kućanstva kao ni uslužno osoblje", izjavila je Katie Nicholl, koja prati život britanske obitelji za magazin Grazia

"Nemaju dadilju, osoblje ni kuhara", potvrdio je anonimni izvor.

No iako im je, prema tvrdnjama dotičnog anonimnog izvora, pomoć oko novorođenčeta neophodna, čini se kako će Meghan i Harryju sljedećih nekoliko tjedana pomagati samo 62-godišnja Doria.

Ona je u Veliku Britaniju stigla iz Los Angelesa prije rođenja unuka i otad boravi u Frogmore Cottageu.

"Doria im pomaže. Ne mogu uspjeti bez njezine pomoći, neophodna im je", izjavio je izvor.

Neko se vrijeme šuškalo hoće li novopečeni roditelji uopće zaposliti dadilju, a kružile su i glasine da će im o sinu brinuti muški odgajatelj, a nakon nekog vremena dadilja iz Amerike.

Podsjetimo, Archie se rodio prošli pronedjeljak, a Meghan i Harry sina su javnosti pokazali dva dana kasnije

Princ Harry oduševio je tada izjavom o supruzi i sinu.

Skandal ''Marije Magdalene'' prije točno 20 godina u Izraelu i Danijelino skidanje na pozornici!